Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го продадат веднаш, зошто овај натпревар е од поголемо значење и од финале на ЛШ.Нема играч кој може да задржи топка во средината и тоа е главниот пролем сега за сега, Дибала го нема на теренот...30 М![]()
9 dena se na pripremiморе луѓе лани изгубивме од 5то лигаш, прва утакмица ни е со 5 дена тренинг дишете малце да го ебам
И сигурно то не значи дека треба 0-10 да завшри натпреваров.. Дај олабајте се малку.. Мислам дека пратите, дека на припремите често губиме, па на крај не е така.. Боже, боже!9 dena se na pripremi
Дортмунд се 19 дена на припреми и им е 5та пријателска...9 dena se na pripremi
море љупче знам дека се кратко време и свесни сме дека 70 % од тимов е нов и мора да се уигра нишо лошо не реков[DOUBLEPOST=1437850451][/DOUBLEPOST]И сигурно то не значи дека треба 0-10 да завшри натпреваров.. Дај олабајте се малку.. Мислам дека пратите, дека на припремите често губиме, па на крај не е така.. Боже, боже!
па затоа и пишавДортмунд се 19 дена на припреми и им е 5та пријателска...
Ако го земаш здраво за готово денешниот меч тогаш јас највеќе се разочарав од Погба.не дека требаше не знам како да изигра после долга повреда ама мене Касерес ме разочара...
Таков си е Касерес, јас не знам што бараш повеќе од него. За мене тука е некаде на ниво соне дека требаше не знам како да изигра после долга повреда ама мене Касерес ме разочара...
Ко не е Лихтштајнер најлош добри сме значиАко го земаш здраво за готово денешниот меч тогаш јас највеќе се разочарав од Погба.
Абе добро сега некој се 9, некој се 5, некој 11 со оглед кој како пристигнал и колку сам тренирал.9 dena se na pripremi