Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гледајте ја со чил аут музиче,појако ќе ви биде.

Минатава сезона второ полувреме увек го игравме јаче, така да ќе ги растуриме сега :roker:

Нема играч кој може да задржи топка во средината и тоа е главниот пролем сега за сега, Дибала го нема на теренот...30 М:pos:
Нека го продадат веднаш, зошто овај натпревар е од поголемо значење и од финале на ЛШ.:tapp:

Играчот ги игра своите први 45 минути во дресот на Јуве и одма почна да се плука по него, ц ц ц.....

море луѓе лани изгубивме од 5то лигаш, прва утакмица ни е со 5 дена тренинг дишете малце да го ебам

9 dena se na pripremi
И сигурно то не значи дека треба 0-10 да завшри натпреваров.. Дај олабајте се малку.. Мислам дека пратите, дека на припремите често губиме, па на крај не е така.. Боже, боже!

И сигурно то не значи дека треба 0-10 да завшри натпреваров.. Дај олабајте се малку.. Мислам дека пратите, дека на припремите често губиме, па на крај не е така.. Боже, боже!
море љупче знам дека се кратко време и свесни сме дека 70 % од тимов е нов и мора да се уигра нишо лошо не реков[DOUBLEPOST=1437850451][/DOUBLEPOST]
Дортмунд се 19 дена на припреми и им е 5та пријателска...
па затоа и пишав

не дека требаше не знам како да изигра после долга повреда ама мене Касерес ме разочара...

не дека требаше не знам како да изигра после долга повреда ама мене Касерес ме разочара...
Ако го земаш здраво за готово денешниот меч тогаш јас највеќе се разочарав од Погба.

Безразлика на се, воопшто не се залагаа новајлиите освен Нето... Цела игра се вртеше околу Погба другите безидејни некако беа, ама се надевам ќе корегираат, а ова за Дибала сум сериозен 30 М го немаше до 39 мин на теренот за разлика од него другите барем имаа допир со топка.

Таков си е Касерес, јас не знам што бараш повеќе од него. За мене тука е некаде на ниво со
Лихт, лимитиран.

Ако го земаш здраво за готово денешниот меч тогаш јас највеќе се разочарав од Погба.
Ко не е Лихтштајнер најлош добри сме значи :)

Инаку денес сите беа хаос. Без кондиција, без организација без ништо. Ама не се нервирам со поразов. Едноставно сакав да видам некој потег од новајлииве.
Инаку сите други првенства започнуваат по неколку недели пред италијаните и затоа се овие разлики во подготовките. Не Дортмунд, Инглоштад да ни се паднеа ќе не тепаја.

9 dena se na pripremi
Абе добро сега некој се 9, некој се 5, некој 11 со оглед кој како пристигнал и колку сам тренирал.

Муабетот мие дека ова на Дортмунд му е 6ти меч, ни излегоја со прва постава и тренираат скоро месец. Првото искрено одлично се држевме со оглед дека ни е прва утакмица, второто до кај 70та клапнавме.

Дибала одлични топки пушташе и супер слободен. Стураро луѓе мн ме изненади мн смена тој на позиција на Тело првите 10тина мин од второто полувреме.

Се на се е ок, ова беше само кондиционен тренинг.

Нето ОДЛИЧЕН
Буфон БОГ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom