Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ќе си ја почне Алегри сезоната како што ја заврши оваа, со 4-3-1-2, средина Кедира Маркизио и Погба, пред нив Дибала, а напред Мората и Манџо. Освен ако не се донесе некое екстра засилување па да се праат други комбинации.

Се сложвам. Типувам дека
Дибала и Мората ќе бидат стартери со тоа што Манџата ќе се уфрла во комбинација кога ќе играме со тројца во напад. Заза мислам дека ќе биди четврта опција.
мислам дека го потценуваш Манџо :D се кладам дека ќе има најповеќе голови од било кој друг напаѓач(доколку не фати некоја незгодна повреда)

Ете ги од Јуве демантираат дека Марота дал таква изјава во однос на Раиола.. Знаат најверојатно дека тој е лешинар со педигре, добро е познат случајот на Ибро во Ајакс, кога Моџи и Раиола се договориле овој да прави проблеми за да си замине за поефтино. Така да, подобро е да не се ѓибаат со него, барем дури е Погба во клубот, зошто може да оди на штета на клубот, макар што не верувам Погба да почни да прави такви работи зошто треба да си знај дека е под договор со Јуве уште 3 сезони, кои сакал-нејќел ако Јуве не дај амин за негово заминување ќе мора да си доседи до неговиот крај, не Раиола, пет Раиоли да му се агенти. Макар што јас не сакам никој да седи сосила во клубот, како сака нека се вика и презива. Сите што играат треба да го даваат максимумот од себе.

Мислам дека ќе си ја почне Алегри сезоната како што ја заврши оваа, со 4-3-1-2, средина Кедира Маркизио и Погба, пред нив Дибала, а напред Мората и Манџо. Освен ако не се донесе некое екстра засилување па да се праат други комбинации.
Па и Моџи пред некој ден имаше изјава нешто како зошто Јуве бара треквартиста кога Дибала е идеален за таа позиција.

мислам дека го потценуваш Манџо :D се кладам дека ќе има најповеќе голови од било кој друг напаѓач(доколку не фати некоја незгодна повреда)
Не го потценвам него. Ако правам грешка ги натценвам овие другите. Мората веќе си има одработено какво такво место и за да седни на клупа треба некој добро да се испоти. Од друга страна дибала со цената што е платена за него сигурен сум дека ќе добие добра минутажа.
А да типувам на формација со тројка напред ама не дибала зад напаѓачите туку со Мората околу Манџата.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ај барем Падоин нигде не иде...

11223318_1181936388500255_390254869986689135_n.jpg

Not sure if Zaza or Trezeguet :гик:
TreZaza[DOUBLEPOST=1437190152][/DOUBLEPOST]Juventus is ready to offer Gotze a contract worth €6m/yr. [Via @MaxNerozzi]

Последно уредено:
Според Газета, Баерн им дозволил на челниците на Јуве да разговараат со Геце. Наводно, клубот се согласил да го прати Геце во Јувентус, но наводно барале договор сличен на договорот на Мората. Баерн да има право да го откупи за повисока сума од онаа која би ја платил Јуве за него.

Ako go zemat i Gece na ist nacin kako Morata, znaci deka se ponasame ko prosecen klub koj mu gi razigruva talentite na pogolemive...

Captain,Leader, Legend
11696028_927882597258543_6869685025152511516_n.jpg

SKY Italia reports that Juventus contacted the entourage of @marioGoetze & Goetze is intrigued by the possibility of joining Juventus.

Gotze has denied that he is set to join the Bianconeri but hinted that he would welcome a move to Turin.

"I think that Juventus reached the Champions League final not by chance but because they had a great season last year," the World Cup winner told Goal.

"They managed to win titles in the last year and they are a big, big club.

"But, at the moment, I don't want to comment because there's nothing to say ... at the moment.

"I think that playing abroad might be a good experience for me: new languages, new cultures. I might like it.

"But, as I said, I'm just at the early stage of my career. Let's see what the future brings."

Изјавата на Геце, со видео.

Без гол.ком е тиња, ваљда не го сечеле и лепеле видеово. :D

2rtw3qht.png

Последно уредено:
аааааааааа.jpg Готово замина и официјално :гомце: ЦАРОТ наш.. После легендиве наши ми беше убедливо најомилен играч во тимот. Даваше разни изјави како би сакал да ја заврши кариерата кај нас, дека Јувентус е голем клуб и е како фамилија и дека е среќен тука и одеднаш вака после Копа Америка сака да смени средина и да иде во Баерн. Епа веќе екс наш ЦАР ти посакувам среќа во новиот клуб и следна сезона финале ЛШ да даде Господ да играме против Баерн и да го лапнеш немиен. :)
После овој потег од негова страна не само што ми го одмили душава туку и ми стана еден од најомразените играчи што некогаш играл кај нас. Незнам зашто вакво мислење.

Да го земеме сеа Геце ама никако со клаузула како што имаме со Реал за Мората туку или позајмица со право на одкуп или одма да се искешира 40-45м колку бараат и раат сме. Добиваме ѕверка од играч и далеку помлад од Видал, само уште Баерн да се смилува и да ни врати за царот.

^^
Овој му е вистинскиот, ама кај и да е и тука ќе се појави изјава како таа горе.

Замислувам уште сеа презентерот на ЈС,кон нумеро диечи МАРИО.. и навивачите ГЕЦЕЕЕ и делириум на стадион:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom