Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За Геце е рано и многу тешко да се донесе остајте ја што си праам филмови не ме сфаќајте толку сериозно:)

Него го знае некој овој Алекс Сандро од Порто?Џони ги прати тие португалците @Џони Вајсмилер јави се дај ни репорт за нигеров.
Ѕверотиња, пробивен и неуморлив играч, одличен во напад и нафрлање топки назад доста добар. Потенцијал за светска класа. Само што кој го напуштил Порто згаснал со талентот тоа ме ебава..

Иначе Гвадриола неќи ништо живо да си оди Гетце а додека сите сите весници пишат дека сме блиску до договор :toe:

Ѕверотиња, пробивен и неуморлив играч, одличен во напад и нафрлање топки назад доста добар. Потенцијал за светска класа. Само што кој го напуштил Порто згаснал со талентот тоа ме ебава..

Иначе Гвадриола неќи ништо живо да си оди Гетце а додека сите сите весници пишат дека сме блиску до договор :toe:

Ги читам ЈувентуЗ и БаернЗоун, и доста интересно е. А и тебе те има, глеам. Иначе еве едно коментарче од БаернЗоун

I read today that Pep sad: "Gotze is staying In Bayern".
So he is leaving for sure...
smile.gif

Ај ваљда у право е.

Според Тутоспорт Љоренте е пред трансфер во РМ, јакото е шо Тутоспорт сите трансфери ги погоди оваа година од Пирло, Тевез до Видал.

Тутоспорт знаат да погодат и имаат информации само за трансфери на играчи кои си одат од Јуве

И ете го гвардиола сега со поинакво интервју :)

Guardiola: ‘Gotze? Down to the club…’
By Football Italia staff

Pep Guardiola backtracks from earlier comments about Mario Gotze, admitting a move to Juventus ‘depends on the club’.

The Bayern Munich Coach emphatically denied the playmaker would leave in a Press conference earlier today, but has now backed down slightly.

“For me, he’ll stay here,” Guardiola told journalists, as reported by Calciomercato.

“However, I know it’s not only down to the Coach. It also depends on the club.”

For his part, Gotze hinted yesterday that he would accept a move to the Bianconeri, who will reportedly offer him a €6m per year contract.

Според Тутоспорт Љоренте е пред трансфер во РМ, јакото е шо Тутоспорт сите трансфери ги погоди оваа година од Пирло, Тевез до Видал.
@blanco радувај се момаку :D

Геце ќе биди новиот Џовинко ако не замини од Минхен. Мислам дека детето се гуши во тој клуб и му треба простор.
Сметам дека и самиот е свесен дека треба да преземи нешто околу тоа.

Нашите не смеат да си дозволат Баерн да има лесни откупни клаузули во ранг на +10-15М, како со Мората.
Мораме да имаме и ние некакво право на избор пред Баерн.

Во случајот со Мората добро е шо самиот тој е свесен дека џабе ќе оди во Реал ако нема доволно простор за него.

Sky : New contacts today btw Juve & Schalke for Draxler , who may leave for 25m but juve want guarantees on his physical condition.

Не знам за вас но мене и Дракслер ми е одличен играч пособено со физикусот негов.[DOUBLEPOST=1437324450][/DOUBLEPOST]Juventus will submit an offer for Porto left-back Alex Sandro in the coming days, according to reports.

The Bianconeri are believed to be in the market for full-back, with the left side of the defence representing a problem area, with 34-year-old Patrice Evra the only natural in that position.

Gazzetta dello Sport believes that officials from the Old Lady will fly to Portugal in the next 72 hours to submit an official offer for Alex Sandro.

The 24-year-old’s release clause is set at €50m, but with only a year remaining on his contract, the newspaper believes the offer will be between €12m and €15m.

The player is not thought to be keen on renewing his contract, so Porto could sell at a reduced fee rather than lose him for nothing next summer.

Ако го земеме Геце ќе биде ебење... ептен фали таков играч во тимот, со Марио ќе може Алегри повеќе да комбинира со формациите.
Дракслер ми е некако енигма, предходнава сезона беше цело време повреден, ама ако го земат за до 20 милиони, ќе немам ништо против
Овој од Порто не ми се свиѓа... ептен терсене ми се фудбалерите од Португалската Лига. Ако дојде кај нас очекувам одма да падне во формата :D

Ај нека земаат некој побрзо, дека нема голем избор на играчи на трансфер пазарот. Ќе повторам, ако го земат Геце огромна работа ќе завршат.

Ќе може да се игра со 433, 4321,4231,352... абе секоја формација да го ебам :backa:

Ако го земеме Геце ќе биде ебење... ептен фали таков играч во тимот, со Марио ќе може Алегри повеќе да комбинира со формациите.
Дракслер ми е некако енигма, предходнава сезона беше цело време повреден, ама ако го земат за до 20 милиони, ќе немам ништо против
Овој од Порто не ми се свиѓа... ептен терсене ми се фудбалерите од Португалската Лига. Ако дојде кај нас очекувам одма да падне во формата :D

Ај нека земаат некој побрзо, дека нема голем избор на играчи на трансфер пазарот. Ќе повторам, ако го земат Геце огромна работа ќе завршат.

Ќе може да се игра со 433, 4321,4231,352... абе секоја формација да го ебам :backa:
Баш напротив Гетце не нуди тактичка флексибилност причината поради која има пад во формата под Гвардиола е баш поради тоа. А според ЏДМ една е и таа причина поради која Алегри се мисли за Гетце неговата позиција на теренот.

Додека Дракслер е АМ кој игра одлично како лево и десно крило па и полушпиц.

Ама овој е стаклен, минатата сезона имал само 2 гола и 1 асистенција
Ова му била прва повреда во кариерата и брзо се опоравил и пак кинел, има 21 година. Додека Гетце исто имаше сериозна повреда ама и голем пад во формата како и сите кои го напуштиле дортмунд, не оти е лош играч Гетце напротив го сакам мн како играч иако сметам дека нема мадиња, ама некако поќе сум за Дракслер :)

И Гетце не е нешто далеку од терминот стаклен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom