Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам ја дали чинат или не чинат лекарите на Баерн, само знам дека Пеп кикна цел лекарски тим како оправдање за лошите резултати :pos:
True story :tvg:

Иначе ова за Видал стварно неубо ако го продадат... Не знам колку Кедира може да смени таков играч како Видал со неговата борбеност и разновидност на теренот... За Тевез и Пирло очекувано беше дека после сезонава ќе заминат ама за Видал ме фаќа страв дека сезонава ќе потклекнеме... Се надевам не сум во право и знаат што праат Марота и Паратичи и дека ако веќе се одлучиле да го продадат Видал, имаат план како да ги реинвестираат парите во играч кој што би можел да направи некоја разлика...

La Gazzetta dello Sport claim Mario Götze was requested as part of an exchange deal, as he’d fill the trequartista role that Max Allegri has been asking for all summer.[DOUBLEPOST=1436993183][/DOUBLEPOST]Сигурно се е само гласина, Марота рече дека Видал не си оди ни погба. Марцио го немам посетено скоро месец, ама ете денес му успеа.[DOUBLEPOST=1436993522][/DOUBLEPOST]Вистина било после се и Лаудиса објави и агентот е веќе во Минхен, ако си оди Видал очекувам салам звезда на нивото негово не некој никаков.

Последно уредено:
Можно е Азамоа да си биде префрлен у средина, а да се бара млад лев бек т.е. Алекс Сандро од Порто. А се спомнуваат и Квадрадо и Дракслер.

Зулијани се простува на фб со царот, изгледа готова е работата.

За последен пат песнава, сега да видиме дали ќе го убијат баварците.

ФЦ Мидфилдерс, Шррррр Шрррр

Се плашев од ваква работа кога почнавме да се пополнуваме со средишњаци (Переира-Стураро-Кедира+секој еден средишњак шо се спомнува). Особено имајќи во предвид дека и формацијата ќе ја прајме 433 веќе е густо на средина.

Маркизио-Погба-Кедира-Переира-Стураро-Асамоа-Падоин
Клупава е полна со боксери, а нема ни едно крило ни еден амц.
Потегот е релативно логичен. Ако е целта да се прошараат опциите во тимот, имајќи ја во предвид возраста, вредноста на пазарот и ризикот со коленото. Бонус, незнам која е желбата на Видал ама ако е заситен нема што да се кочи.
Според мене Видал е веројатно најбитниот играч на овај Јувентус што го гледавме претходните 4 години и мислам дека имаше право да ја носи 10ката следната сезона.

The King is dead, long live the King.

Логичен потег, добра сума излвековме 40+ бонуси ама проблемот е кој ќе се донесе, мора да се донесе класа некој.

Сме го контактирале Шалке за Даркслер ни побарале 15-20мил а др дел од парите ќе оделе на Алекс Сандро. Видал најверојатно сакал да си оди. Срцето ми се скрши, му посакувам се најдобро на царот Но против Јуве со топката да не знај да се состави.

Прочитав дека првата понуда била одбиена.. Сега имало нова Гетце+ 5м.. Има нешто околу ова или мижи Асан да ти баам е работава? :D

геце би бил солидно засилување,али таква опција не идела во предвид од страната на баерн

желбата на видал за промена на средината е клучно овде,можеби и посолидната плата да стави параф за да се изведи трансферов на било кој начин...........нема да добие повеќе од 30 милки јуве 90% сигурно

Логичен потег, добра сума излвековме 40+ бонуси ама проблемот е кој ќе се донесе, мора да се донесе класа некој.

Сме го контактирале Шалке за Даркслер ни побарале 15-20мил а др дел од парите ќе оделе на Алекс Сандро. Видал најверојатно сакал да си оди. Срцето ми се скрши, му посакувам се најдобро на царот Но против Јуве со топката да не знај да се состави.

Реално треба да сњ пополни таа креативна поиција. Треба некаков нов Азар. Дракслер не го имам премногу пратено ама слушам многу пофалби, Озил е докажан и сеуште е млад, де бруин исто. Верувам дека марота и паратичи имат далеку подобри информации и дека соодвњтно ќе ги распоредат парите.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Aj neka odat u PM, od doagjanjeto na Khedira se znaese deka edniot od Vidal-Pogba ke si zamine.

Slucajot so sudarot vo Cile isto taka e motiv plus, i ne bas taka najdobrata sezona na CAROT vo nasiot dres za da go sitkame. Sepak ne e losha sumata, no izgubivme odlicen igrac, a koga znaeme deka si otidoa Tevez,Pirlo, strav me fakja oti gubime mnogu, dali ke go ima timskata igra seushte, dali Dybala ke funksionira..? Dali Khedira ima garancija za cela sezona da igra dobro?

Znaci ni treba edno krilo vo sredinata i eden trekuartista. Sto ke se sluci so br.10, za kogo e rezerviran ??

Finansiski so zaminuvanjeto na CAROT znaci deka ke treba da ima edno golemo zasiluvanje....

OZIL, GOETZE, ISCO ??? :)

Прочитав дека првата понуда била одбиена.. Сега имало нова Гетце+ 5м.. Има нешто околу ова или мижи Асан да ти баам е работава? :D
Геце колку и да е добар треба далеку подебела доплата.
Впрочем епизодата во Баеен му ја нурна цената.

Реално треба да сњ пополни таа креативна поиција. Треба некаков нов Азар. Дракслер не го имам премногу пратено ама слушам многу пофалби, Озил е докажан и сеуште е млад, де бруин исто. Верувам дека марота и паратичи имат далеку подобри информации и дека соодвњтно ќе ги распоредат парите.

Ако не донесат креативец срцето ќе ми го скршат.

Дракслер е одличен ама повреден беше 6 месеци. Сме прицкале за Гетце ама не го дават ништо живо, наводно Видал побарал да биди продаден а други извори велат дека Паратичи и Марота процениле дека ситуацијата со повредите е сериозна и дека цела сезона играл со болка ма да стандарт гласини си течат дури нема ништо официјално.

Пола сезона игравме без Видал и бевме одлични но губењето на квалитетен играч и не инвестирање е огромен удар мислам секако ако не се донеси AM.

Сега Оскар, Дракслер, Озил влегоја и тоа како во игра.[DOUBLEPOST=1436996865][/DOUBLEPOST]А има сценарио во кое ги бркаме Дракслер, Сандро и Квадрадо со парите од Видал

Бев излезен, се враќам, отворам фб, гледам Деви пишал The king is dead и слика од Видал :eek::eek::eek::eek: Си реков пак овај некоја сообраќајка напрајл :place:. Криво ќе ми биди ако оди, ма да ако неекако успеат да го земат Геце ќе бидам многу задоволен. Или Озил, Оскар ми е некако мех.
Ваљда чим пиша ГДМ горе долу свршена е работата, ако не му се игра и сака промена, аривидерчи и фала му за се' (од срце). Само да не се ѓњавиме ко лани со манчестер цело лето, веднаш нека се сврши работата

П.С. Лани на ден пред почнување на летните тренинзи останавме без Конте, годинава (ако се обвистини така) без Видал. Мада со Конте на крајот и добро испадна, сега да видиме...

Последно уредено:
Не ми се свиѓа ова, после Пирло(иако 234234 години имаше), и Видал да си оди. Сигурно знаат што прават, ако решиле да го продадат и си оди, но пак ќе кажам, ја би да остане што е можно повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom