Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ругани уште не е преставен официјално? На Јувентус.ком неможам да ја најдам страната каде се запишани сите играчи кои играат во тимот :sramezliv:[DOUBLEPOST=1436778970][/DOUBLEPOST]Кедира и Ѕаѕа на медицински прегледи

zaza%20khedira%20visite%20mediche%20split.jpg

Денеска и официјално ќе биде презентиран Тевез како играч на Бока.

Ќе фалат сезонава и он и Пирло.И двајцата се класа играчи кој со еден потег можат да на направат разлика на теренот.Пирло е еден од најзаслужните за враќањето на Јуве на шампионските патеки ,мотор на екипата поготово во трите години под водство на Конте.Дефинитивно ќе фалат неговите голови од слободни кои често беа и одлучувачки на мечеви кога тимот не играше баш добро.

За Тевез нема што друго да се каже,немал ваков напаѓач Јуве од времето на Трезеге и Дел Пиеро.Очекував да остане уште една сезона,има уште врвен фудбал во него,али ете сакаше побрзо да се врати во Аргентина.Искрено по малце ми страв како ќе изгледа нападот на Јуве без него,затоа што реално од кога дојде во клубов нападот и те како зависеше од него.Да се надеваме дека Дибала добро ќе се вклопи во екипата и новиов подмладен напад ќе функционира добро и без Карлитос.

Grazie Apache :(

Barcelona full back Adriano (30) is an alternative option for Juventus, who are looking for a left back defender.

Има нешто по вашите медиуми?

Definitive transfer to Boca Juniors of the registration rights of Carlos Tevez for €6.5m to be paid on December 15 2016 in a sole instalment.
Nahuel Vadala for €3.5m to be paid on December 31 2016 in a sole instalment.
registration rights of the players Rodrigo Bentancur Colman, Franco Sebastian Cristaldo and Adrian Andres Cubas.
For each option right, Juventus will pay Boca Juniors €1m within December 31 2016.[DOUBLEPOST=1436820348][/DOUBLEPOST]
Barcelona full back Adriano (30) is an alternative option for Juventus, who are looking for a left back defender.

Има нешто по вашите медиуми?
BS :) - bullshit :D

Дибала 21, „новиот“ Пирло/Зидан :D

Чекај бе не требаше Кедира да е 21 а овај 7ка?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Не бе, си фантазирал некој.
Ваљда 7 офанзивен број, овој напаѓач, па ајде вака.

Не бе, си фантазирал некој.
Ваљда 7 офанзивен број, овој напаѓач, па ајде вака.
Имаше некои постови кога замина Пепе дека Дибала ќе ја преземи 7ката.
Мислев дека од официјалните профили на фб беше ама изгледа утка беше муабетот.

Плус, некако неприродно ми е првотимец да носи некој број од 20 нагоре. Да истото важи за Видал, Лихт и сл.

На првата слика страшно ме потсеќа на Џовинко, акцент на страшно :)[DOUBLEPOST=1436921850][/DOUBLEPOST]
11665539_867824576639145_2886344256432613642_n.jpg

:facepalm:

Имамо комплексе, имамо комплексеее !!

Последно уредено:
Јуве коа ќе дојде кај нив, за нив е дерби на сезоната, за нас уште еден меч против аутсајдер.[DOUBLEPOST=1436961295][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom