Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Огбона не чинеше 15 мил + 50% од Имобиле.
Алегри наводно ги одредил изведувачите на слободните удари.Погба и Дибала во зависност од позицијата на теренот.
Видал останува прв пеналџија,Дибала ќе му е конкуренција.

Огбона не чинеше 15 мил + 50% од Имобиле.
Алегри наводно ги одредил изведувачите на слободните удари.Погба и Дибала во зависност од позицијата на теренот.
Видал останува прв пеналџија,Дибала ќе му е конкуренција.
Маркизио добро шутира слободни оние правите...

Маркизио добро шутира слободни оние правите...
Корнери и прекини со нафрлување повеќе му лежат одколку директни удари кон гол.

11666204_921462041233932_8483909276656487764_n.jpg

87 ми роденден :anco::cuc:

Марота сите трансфери ги среди до средината на Јуни, и сега нема ништо за што да дискутираме... Дури ни шпекулациите за заминувањето на Погба и Видал не се веќе интересни (n)

Видал повреда, се држеше за колено, но еве се врати.
Десната нога проблем. Се држеше за колено прееска.....

Видал ќе се сокрши на таа проклета Копа...

Мило ми е што освои Копа Америка... вака со евентуално изгубено финале во ЛШ и КА, мислам дека премногу тешко ќе му паднеше, и можно е лошо да му влијае на психата. Вака нека се курчи сега со трофејот пред Џиџи и компанија :icon_mrgr:

Мило ми е што освои Копа Америка... вака со евентуално изгубено финале во ЛШ и КА, мислам дека премногу тешко ќе му паднеше, и можно е лошо да му влијае на психата. Вака нека се курчи сега со трофејот пред Џиџи и компанија :icon_mrgr:
Пошо Џиџи и компанија немаат освоено Копа Америка? :D

Остајте тоа него ни отиде царот во Реал,пред неколку дена требаше да потпише за Арсенал ама ете не биднало нешто ама ова со Реал е сигурно 100%:X3:

Пирло замина официјално?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom