Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Последен ден на Сторари, Пепе, Ромуло, Матри како членови на Јуве.

Срцето ми се кини за Сторари и Пепе.... :(

^ ^ ^

Де Чеље не го пиша... ќе се врати кај и да е :angel:

Името на Конте се споменува повторно, и дека можно било да биде подигнато обвинение против Конте повторно.

Обвинение против Конте побарал Јавниот обвинител кој работи на случајот. Наводно се работело за два натпревари Албинолефе - Сиена и Новара - Сиена.

Пепе за жал го спречи онаа сериозна повреда ,увек има место за таквии ко него у Јуве.
Фала му на Сторари,господин и голманиште право :cuc:
@Scirea аватарот ти вришти :vozbud:

CIqUDdOUcAAOGbk.jpg:large

Ако последниот параграф е за successful take on (нешто како успешни дриблинзи) гледате зошто Оскар не го сакам во Јуве. Лимитиран е во нападот, нема фудбалска фантазија во него за креирање шанси и голови од никакви ситуации. Нам баш ни е потребен еден играч fantasista како што најдобро го нарекуваат италјаните.

Потврден дресот што кружеше горе долу како официјален..

Шорцевите на третиот дрес Не можеа помизерни да ги напраат им ебам матер :mad:
CIvnk5JUAAEBoqF.png

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Јас само горниот ќе си го купам, долните ако ги земам за на капење таман ќе ми се :D, златен најк......[DOUBLEPOST=1435686458][/DOUBLEPOST]
1217a382-ec91-46ff-acdb-c88adbed739b_500.jpg

ќумрам ! :pos::pos::tapp:

Ај барем ќе ги има трите sвезди на дресот[DOUBLEPOST=1435688259][/DOUBLEPOST]
11698610_882604325147276_2930119300817368573_n.jpg

:shook:

Последно уредено:
јас не знам кој ги одобрува дресовиве ама изгледа не е при себе катастрофа се сите три ај третиот горниот дел е добар јес да личи на Милан дресовите црни со златно чинам и тие имаа вакви слични...

Vadala: 'Juve dream come true'
Guido Vadalá said coming to Juventus from Boca Juniors “is a dream come true” to replace “idol” Carlos Tevez.[DOUBLEPOST=1435691179][/DOUBLEPOST]Vidal agent: 'No Arsenal contact'
Arturo Vidal’s agent insists he has “never had any contact with Arsenal” amid reports of a €30m deal with Juventus.

Последно уредено:
Ѕаѕа, Дибала, Манџо, Мората, Вадала, Коман... според ЏДМ ако ги имаме овие напаѓачи следната година, просечната старост во нападот ќе ни биде 22,1 година :eek:

Не ме личи да речам за дрес на Јуве... али браќа мили...л-а-ј-н-о се :place:
Тоа шорцевите на третиот слободно нека ги земат во формула1 и мото ГП, па нека мафтаат место тоа финиш знаменцето :facepalm: :tapp: Ќе си го порачам јас последниов најк дрес и ќе го стаам во рамка:)

А ти Деви ако не го земиш комплет третиот :LOL: пецко си :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom