Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
RiX7QQ5.jpg

Бенитез го барал Мората во Реал. Реал има опција да го врати Мората за 30 милиони + 3 бонус.

Според Араунд Јувентус, наредната сезона на дресот нема да ја има сребрената ѕвездичка. Потајно навивав за оваа опција бидејки со логото од купот ми изгледаше ногу пренатрупано како шо гледав рендери од дресовите за наредната сезона.[DOUBLEPOST=1433759877][/DOUBLEPOST]

:place:

Последно уредено:
Имам чуство дека следната сезоната најслаби позиции ке ни бидат бековите, раководството треба сериозно да размисли барем во левата страна да купи добар играч Евра не верувам дека ке игра на ниво како ова сезона така што соодветна замена немаме Азамоа е добар али се гледа дека дечкото не е добра замена за таа позиција, јас би го вратил него на неговата природна позиција со огледа на тоа дека Пирло, Погба и Видал двајца од нив сигурно ке заминат ова лето а не е чудно ако заминаат и тројцата. Така што средниот ред ке ни биде со Маркизио, Кедира, Азамоа,Переира,Стураро и уште едно добро засилување на таа позиција и мислам дека сме добри. Со нападот не верувам дека ке имаме проблеми ако останаат Тевез и Мората знаејќи дека Дибала е тука а сигурно ке имаме уште минимум еден добар напаѓач, и еден како 5 опција. Така што според мене најголем проблем ке биде одбраната ако остане истата без големи инвестиции, Барзали и Евра се прочитена книга тука може да им се приклучи и Лихштањер, а Огбоња се гледа дека не е матријал за Јуве, кај Касерес немам големи очекувања така само со Ругани ако стане како новост во одбраната не знам колку ке бидеме силни за наредната година.

Имам чуство дека следната сезоната најслаби позиции ке ни бидат бековите, раководството треба сериозно да размисли барем во левата страна да купи добар играч Евра не верувам дека ке игра на ниво како ова сезона така што соодветна замена немаме Азамоа е добар али се гледа дека дечкото не е добра замена за таа позиција, јас би го вратил него на неговата природна позиција со огледа на тоа дека Пирло, Погба и Видал двајца од нив сигурно ке заминат ова лето а не е чудно ако заминаат и тројцата. Така што средниот ред ке ни биде со Маркизио, Кедира, Азамоа,Переира,Стураро и уште едно добро засилување на таа позиција и мислам дека сме добри. Со нападот не верувам дека ке имаме проблеми ако останаат Тевез и Мората знаејќи дека Дибала е тука а сигурно ке имаме уште минимум еден добар напаѓач, и еден како 5 опција. Така што според мене најголем проблем ке биде одбраната ако остане истата без големи инвестиции, Барзали и Евра се прочитена книга тука може да им се приклучи и Лихштањер, а Огбоња се гледа дека не е матријал за Јуве, кај Касерес немам големи очекувања така само со Ругани ако стане како новост во одбраната не знам колку ке бидеме силни за наредната година.
И Маркизио нека не напушти чим двајца сигурно не напуштаат, а ништо чудно и тројцата. Го имаме Асамоа, Стураро, Переира ете Кедира и Матиело може ќе се врати од полусезона.. Може и Дибала на крај на трансфер период да одлета во ПСЖ за 50-55м.

И Маркизио нека не напушти чим двајца сигурно не напуштаат, а ништо чудно и тројцата. Го имаме Асамоа, Стураро, Переира ете Кедира и Матиело може ќе се врати од полусезона.. Може и Дибала на крај на трансфер период да одлета во ПСЖ за 50-55м.
Јас пишувам како стојат работите Пирло и да не не пушти мислиш дека на 37 години ке игра активен фудбал во сите 90 минути и цела сезона ?!?!?! ова сезона мислам беше негова последна што можеше да извади максимум од себе, Погба се приметува дека иднината не ја гледа кај нас само Видал некако е на сигурно,само ако не добие некоја понуда што не може да ја одбие и клубот и он.

Јас мислам дека освен Пирло кој најверојатно ќе си оди другите ќе останат. Евентуално да замине Погба, ама за некоја астрономска сума од 70-80 милиони кој пак ќе биде реинвестирана.

И јас мислам дека само Погба има шанси да не напушти, но никако ова лето. Мислам дека скоро невозможно е да не напушти уште летово. За 1-2 сезони мислам дека ќе оди во Псж или Барселона.

За Видал не ми изгледа дека ќе си оди во следниве 2-3 години барем и самиот дава изјави дека не би си идел доколку е корисен за тимот и дека сака да игра во Јуве.

Следнава сезона освојуваме ЛШ и Погба ќе остане до крај на кариера кај нас. :D

Само Пирло може да не напушти летово ( зборам од појаките играчи )... ама читам нешто, би можел уште една сезона да биде со нас, така да не се знае. Видал не мрда нигде, додека за Погба не верувам да го дадат, барем не летово.

Важно е да се засили тимот, и да имаме широка клупа со квалитетни играчи

Љоренте и Матри треба да си заминат, а да дојдат Заза, Берарди кои заедно со Дибала, Тевез и Мората ќе ни го сочинуваат нападот. Сезоната е долга, има еден куп натпревари и потребни се овие играчи. Дури и 4-3-3 лесно би се играло со овие пет луѓе.

Огбона може да замине, а на негово место Ругани. Мислам дека таа ротација во централна одбрана ќе биде доволна, особено ако се опорави Касерес. Треба да се донесе лев бек сигурно, а и десен бидејќи Лихштајнер не е веќе толку млад сите натпревари да ги игра цели. Со доаѓањето на Ќедира мислам дека при задржување на другите играчи во централна средина добри сме таму. Освен ако не изненадат со некој Верати :D

Иако ако понуди ќеш + Верати ПСЖ за Погба може да се размисли на таа опција.

Да прашам Ке има некој да го смени Буфон кога ке замине за пензија знам дека човекот ке брани најмалку уште три години али тоа е максимум што после него :icon_mrgr: а три години брзо поминуваат, не можам да го замислам составот на Јувентус без него.

дај прати и ја да гледам, пошто и јас тој настан не можев да го гледам али од други причини.

Иначе видов на Алиекспрес има новите дресови али копилињата само од позади го прикажуваат и не се гледа дали ги има ѕвездите. Линк
Пиши му на селерот да ти го прати како изгледа дресот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom