Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај кажете што изјави Ањели на конферецијата што ја одржа сабајлево...
Skratena verzija = we are back and we will spendДај кажете што изјави Ањели на конферецијата што ја одржа сабајлево...
И Маркизио нека не напушти чим двајца сигурно не напуштаат, а ништо чудно и тројцата. Го имаме Асамоа, Стураро, Переира ете Кедира и Матиело може ќе се врати од полусезона.. Може и Дибала на крај на трансфер период да одлета во ПСЖ за 50-55м.Имам чуство дека следната сезоната најслаби позиции ке ни бидат бековите, раководството треба сериозно да размисли барем во левата страна да купи добар играч Евра не верувам дека ке игра на ниво како ова сезона така што соодветна замена немаме Азамоа е добар али се гледа дека дечкото не е добра замена за таа позиција, јас би го вратил него на неговата природна позиција со огледа на тоа дека Пирло, Погба и Видал двајца од нив сигурно ке заминат ова лето а не е чудно ако заминаат и тројцата. Така што средниот ред ке ни биде со Маркизио, Кедира, Азамоа,Переира,Стураро и уште едно добро засилување на таа позиција и мислам дека сме добри. Со нападот не верувам дека ке имаме проблеми ако останаат Тевез и Мората знаејќи дека Дибала е тука а сигурно ке имаме уште минимум еден добар напаѓач, и еден како 5 опција. Така што според мене најголем проблем ке биде одбраната ако остане истата без големи инвестиции, Барзали и Евра се прочитена книга тука може да им се приклучи и Лихштањер, а Огбоња се гледа дека не е матријал за Јуве, кај Касерес немам големи очекувања така само со Ругани ако стане како новост во одбраната не знам колку ке бидеме силни за наредната година.
Јас пишувам како стојат работите Пирло и да не не пушти мислиш дека на 37 години ке игра активен фудбал во сите 90 минути и цела сезона ?!?!?! ова сезона мислам беше негова последна што можеше да извади максимум од себе, Погба се приметува дека иднината не ја гледа кај нас само Видал некако е на сигурно,само ако не добие некоја понуда што не може да ја одбие и клубот и он.И Маркизио нека не напушти чим двајца сигурно не напуштаат, а ништо чудно и тројцата. Го имаме Асамоа, Стураро, Переира ете Кедира и Матиело може ќе се врати од полусезона.. Може и Дибала на крај на трансфер период да одлета во ПСЖ за 50-55м.
Пиши му на селерот да ти го прати како изгледа дресотдај прати и ја да гледам, пошто и јас тој настан не можев да го гледам али од други причини.
Иначе видов на Алиекспрес има новите дресови али копилињата само од позади го прикажуваат и не се гледа дали ги има ѕвездите. Линк