Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе градиме супер тим по се изгледа со парите што ги имавме уште во септември планирани + 50м од Ексор и плус од ЛШ.

Потврдено е дека никој не го напушта Јуве од средниот ред освен Пирло кој ако сака да си оди ќе му биде остварена желбата. Зенит ни побара 30м за Витсел последната наша понуда е 25м а Витсел беснеј за да дојди кај нас. Кедира и Нето потпишуваат оваа недела додека преговараме за и со Манџукич и Кавани.

Планот бил на секоја позиција да имаме барем по една квалитетна замена а наредната година Марота сакал сличен успех и се надевал на финале истото и Ањели и Елкан.

Ќе градиме супер тим по се изгледа со парите што ги имавме уште во септември планирани + 50м од Ексор и плус од ЛШ.

Потврдено е дека никој не го напушта Јуве од средниот ред освен Пирло кој ако сака да си оди ќе му биде остварена желбата. Зенит ни побара 30м за Витсел последната наша понуда е 25м а Витсел беснеј за да дојди кај нас. Кедира и Нето потпишуваат оваа недела додека преговараме за и со Манџукич и Кавани.

Планот бил на секоја позиција да имаме барем по една квалитетна замена а наредната година Марота сакал сличен успех и се надевал на финале истото и Ањели и Елкан.
Е ова е веќе сериозна и нормална ствар што треба да му се деси на Јуве.

А ако се мислат меѓу Кавани и Манџо, не треба да се мислат воопшто :D Кавани и точка, знае да работи повеќе со топка.

Juventus played just like Barcelona - Trapattoni
"Had their shirts been exchanged, at no point would you have noticed Barcelona were Juventus," he said after the game.

"It was a great game but credit to Barcelona, they are worthy champions. It was a shame Juve went behind so soon to Rakitic's goal but they responded with personality."[DOUBLEPOST=1433700137][/DOUBLEPOST]
Е ова е веќе сериозна и нормална ствар што треба да му се деси на Јуве.

А ако се мислат меѓу Кавани и Манџо, не треба да се мислат воопшто :D Кавани и точка, знае да работи повеќе со топка.
Атл сака да го продај Манџу а ПСЖ бара 55-60м за Кавани или Кавани+ 40м = Погба,

Атл сака да го продај Манџу а ПСЖ бара 55-60м за Кавани или Кавани+ 40м = Погба,
Нека пробаат со Падоин+40м:D .....иста класа е ко Погба, само шо е бел.

Ќе скокни сеа Ширеа од некаде.... :X3: :D

Маркизио и Барзаљи исто треба да седнат и да потпишат нови договори оти имаат уште една.
Не дека ќе заминат по босман, маркизио и бланко ќе потпиши а барза треба уште некоја сезона да го подржат.
Очигледно со повредата од лани го одолговлекуваат малку тој договор.

Инаку за напаѓач пред некој саат прочитав дека и пипита е во игра. Кловнот го плати 45м ако добро се сеќавам незнам како ќе држи цена сега.

Маркизио и Барзаљи исто треба да седнат и да потпишат нови договори оти имаат уште една.
Не дека ќе заминат по босман, маркизио и бланко ќе потпиши а барза треба уште некоја сезона да го подржат.
Очигледно со повредата од лани го одолговлекуваат малку тој договор.

Инаку за напаѓач пред некој саат прочитав дека и пипита е во игра. Кловнот го плати 45м ако добро се сеќавам незнам како ќе држи цена сега.
Кој пипита кој бакрачи нема играч шо го сметам по преценет и шо го неќам толку многу ако сме исти на лик да го ебам -.-

Кој пипита кој бакрачи нема играч шо го сметам по преценет и шо го неќам толку многу ако сме исти на лик да го ебам -.-

Ова одамна се спремав да ти го кажам, ама се си мислев дека ќе ми се налутиш... плукнат Игуаин си, ко една иста мајка да ве раѓала.

Дали ова значи дека Гонзало има Македонски корени? :shook:

Ова одамна се спремав да ти го кажам, ама се си мислев дека ќе ми се налутиш... плукнат Игуаин си, ко една иста мајка да ве раѓала.

Или пак Деви Аргентински :cautious:

абе пак и пак и пак ќе кажам, мора да купиме класа лев и класа десен бек, дај првин тие работи нека ги завршат па после пунете ги колку сакате останатите позиции...

Или пак Деви Аргентински :cautious:
Кој знај шо праел татко ми на млади години :D[DOUBLEPOST=1433714762][/DOUBLEPOST]
Ти на Бензема личиш бе :ROFLMAO:
Ќе се разбериме СК за брзо :D xaxa

абе пак и пак и пак ќе кажам, мора да купиме класа лев и класа десен бек, дај првин тие работи нека ги завршат па после пунете ги колку сакате останатите позиции...
Не го праиме ние составот брат :icon_lol:

Коментар шо ме подрзасположи.

RonaldDeebo напиша:
Bayern Munich missed out from a treble in 2010 and then they went on to have a good era after.

Man Utd got hammered by AC Milan in 2007, then they went on to have arguably their most successful era ever.

I feel like we are similar in away to Bayern and Man United, this year despite it being so close, will be a learning experience. As long as we keep our best players then I can't see why we can't consistently finish in semi final for the next 4 years.

I personally think Real Madrid will struggle with Benitez, and some of Bayern's players are getting really old. So you never know, we do possess some of the most talented youngsters in Europe too

Момци, сфака част. Не дека бевте потценети ама некако, да кажам „се знаеше“ дека шансите да освои Барселона се огромни и треба чудо а и да не им биде ден, па да извадите поволен резултат. Тоа не го менува фактот дека заслужено сте на второ место во Европа. Навистина, според мене ако некој тим сезонава треба да биде позади Барселона, тоа е Јувентус. Не дека Јувентус е слаб, напротив, Јувентус е страшно јака и компактна екипа ама годинава Барселона како да е од друга планета, со тројцата напред.

Мило ми е што после 10тина 12 години ве гледам во големо финале. Никогаш во живот нема да ја заборавам гестикулацијата на Недвед кога доби жолт картон во полуфиналето и баш го коментиравме тоа во саботата, кога го дадоа во кадар, во оделц, стокмен.

Исто така, мора да напоменам дека ми е страшно криво што клуб како Јувентус го држи тој неславен рекорд на изгубени финалиња.

Следна сезона уште појаки!

Дај кажете што изјави Ањели на конферецијата што ја одржа сабајлево...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom