Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ни у најдобрите денови у Сити и Вест Хем не беше толку јак... каков заза каков маза , за овој звер замена ќе треба да истрошиме цело богатство и пак нема да најдеме адекватна замена....

Ни у најдобрите денови у Сити и Вест Хем не беше толку јак... каков заза каков маза , за овој звер замена ќе треба да истрошиме цело богатство и пак нема да најдеме адекватна замена....

Дечково :icon_mrgr:

cavani-juve-1.jpg

Голчиште :vozbud::vozbud::vozbud:
[DOUBLEPOST=1427035975][/DOUBLEPOST]

Кавани не може да го замени Тевез, бидејќи за Кавани треба другите да играат, а Тевез сам си ствара акции и си дава голчиња..

Што збориш бе Кавани не е Инзаги, и он се враќа, трча ствара шанси

Koга ќе го видам Матри ме фаќа смеа, кога ќе ми текне дека игра за нас а Милан пари ни исплаќаат за неговиот трансфер хахаха

Какви копачи бе крвот нивни, баш сакам да му направат нешто на Лихт,да летаат шамари хаха
Барѕа!!:zver::zver:

И одеднаш 3-5-2 изгледа добро :D

Во одбрана со Барзаљи во тимот е многу полесно. Против Монако и со 4ка да играме во задната линија, Бонучи на клупа мора да оди, многу киксови прави мамето негово.

Ругани си даде автогол... :sramezliv:

Ругани си даде автогол... :sramezliv:

RUGANI: 6.5 Peccato per la sfortunata deviazione in occasione sul cross di Berardi che origina il momentaneo pareggio degli emilani. Per il resto la sua prestazione praticamente impeccabile. Eccezionale il suo senso della posizione che gli consente di arrivare sul pallone prima degli avversari in ogni circostanza.

Odigral dobar mec, iako dal avtogol, sepak bil eden cekor napred vo site dueli.

Od ZAZA ocekuvam mnogu, no vo posledniot period ne igra kako sto treba, ne postignuva golovi, povekje mi se dopagja Berardi, mnogu aktiven, driblira, sutira, postignuva golovi, se nadevam ke bide nash :D

Колку за информација

Моџи е ослободен од сите казни, ама не е прогласен за невин.

Мислење?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom