Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ми е гајле за парите, само сакам двете титули да ги вратат, ништо повеќе...

Среќен Роденден на Тролот :cuc:

Z_Marotta_001.jpg

Според некоја си официјална статистика, ударот на Тевез при кој беше постигнат голот се најде на 3 место според брзината на топката.

tg_85320_immagine_ts673_400.jpg
За овие не знам, ама знам дека проектилот на Steven Reid против Wigan, е побрз од светлината а воедно и камерата :D
https://www.youtube.com/watch?v=0vYr0Z2lYAw

Прочитав нешо као : Кавани + Верати + 20милки за Погба... Е ова искрено ме замисли бааги :coffee:

Верати + Кавани за 60 милиони нека се купат но без продавање на Погба и еден квалитетен лев бек летово и шанси за освојување ЛШ. :icon_mrgr:

Маркисио се повредил,не се знае сериозноста на повредата.

Уште ова фалеше, барем да не е сериозно. Сега ќе мораме со 3-5-2 да играме.

И официјално, 6-7 месеци пауза. На здравје нека ни е.

И јас на неколку страни прочитав дека се повредил и можеби повредата да биде посериозна и можеби пауза од 2 месеци, а со тоа покрај Погба го губиме и Маркизио против Монако. Кога ќе искочат со официјално соопштение ќе видиме за каква повреда се работи и колкаво ќе биде отсуството. Кај баш сега и овој ебате среќата. Дај боже да не се разботи за нешто посериозно.

И јас на неколку страни прочитав дека се повредил и можеби повредата да биде посериозна и можеби пауза од 2 месеци, а со тоа покрај Погба го губиме и Маркизио против Монако. Кога ќе искочат со официјално соопштение ќе видиме за каква повреда се работи и колкаво ќе биде отсуството. Кај баш сега и овој ебате среќата. Дај боже да не се разботи за нешто посериозно.

На скај кажаја 6 месеци е, скинати ASL лигаменти. Време е за Видал сезонава да се покажи во вистинско светло.

14:12 - LESIONE SUBTOTALE DEL GINOCCHIO - Claudio Marchisio ha riportato una lesione subtotale del crociato anteriore del ginocchio destro per lui stagione finita,

Ако се точни првичните прогнози,завршена е сезоната за Маркизио.Ти ебам и репрезентации и све ќе играме сеа со Падоин во среден ред,после повредата на Погба ова е капак сеа.Што малери ќе бевме у пичку матер :mad:

Абе ај у курац више и репрезентациии све

Абе како да имав чуство дека уште еден ќе ни се повреди до крај на сезона од средниот ред, покрај Погба. Нека идат у курац и репрезентации и квалификации, баш сега кога ни се најпотребни за во ЛШ ни се повредуваат најклучните играчи. Сега ќе треба Видал и Пирло до крај на сезона да немаат одмор од терените, дека тешко кој може да ги замени. Азамоа ќе треба што побрзо да се враќа, а Ромуло и да се врати, прашање е колку време ќе му треба да ја темпира формата. Среќа е што имаме 14 бода предност во Калчово па барем на тој терен сме сигурни.

@DeviAngel крсти се сега во Пирло, незнам што да ти кажам :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom