Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Емерсон уште зимата 2007 сакаше да се врати во Јуве. Самиот неколкупати има изјавено дека максимално се кае за одлуката да си замине кога не префрлија во Серија Б.

Juve eye move for Gundogan

Reports suggest Juventus are preparing a bid for Borussia Dortmund's Ilkay Gundogan should Paul Pogba choose to leave the Turin side in the summer transfer window.

Source: La Stampa

Шуш-буш, ништо поише.

Што е со снимкава :pos: На прв поглед изгледа како да е од 60тите некојa утакмица :LOL:
Не бе од 2006 е :D
Најверојатно со телефон е сниман ТВ-то, а и ме мрзеше да барам почисти. Битен е голот па и ти сеа :cool:

Знам дека е снимано со телефон, али таков некој ефект даде првите секунди одкога го пуштив :D

Иии што ме потсетивте на Емерсон :гик: ....али се сеќавате на голов? Не е за опишување, едноставно ми остана во трајната меморија.
https://www.youtube.com/watch?v=WKW8PWPASKU

Ради овој гол тогаш продолживме во 1/4 финале

Голманот моментално изгледа вака

wiese.jpg

Ради овој гол тогаш продолживме во 1/4 финале

Голманот моментално изгледа вака

wiese.jpg
Да, да голот беше делириум:brlav:

Него и ти сеа ме изненади со сликава:LOL: сега ми текнува дека пред извесно време ја видов на некој нет портал, али онака пролазно.

Ќе го начека сега Емерсон пред некоја дискотека и нема да го пушта, ради голот:D

Тим Висе не е вака набилдан за да го тепа Емерсон за голот, туку затоа што својата спортска кариера ја продолжува во кечери. Е сега дали во овие американскиве што ги гледавме времено на Еуроспорт кои беа чисто шоу или можеби имаат некои во Германија каде што вистински се маваат, тоа незнам. :)

Да му го пуштиме Де Чеље бре со музика ќе го изеде, тоа фреквенциите што ќе му ги упати ќе бидат поболни од песница да ти удри биков
Иначе Емерсон ист ми е со овој
tumblr_static_cigan_1.jpg

Claudio Zuliani
пред 2 минути ·
A casa Romulo Caceres Asamoah Matri e Marrone oltre lo squalificato Tevez

Ventuno convocati per Cesena-Juve

Buffon Storari Rubinho
Chiellini Ogbonna Barzagli De Ceglie Bonucci Lichtsteiner Evra
Pogba Pepe Marchisio Padoin Pirlo Vidal Sturaro Pereyra
Morata Coman Llorente

Тим Висе не е вака набилдан за да го тепа Емерсон за голот, туку затоа што својата спортска кариера ја продолжува во кечери. Е сега дали во овие американскиве што ги гледавме времено на Еуроспорт кои беа чисто шоу или можеби имаат некои во Германија каде што вистински се маваат, тоа незнам. :)
Го примија во Америчката асоцијација нетолку одамна, беше почесен гостин па мислам дури дека ја имаше и своајта прва борба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom