Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Стриктно го пратев Мората првово пол. и слободно би му пишал 10-ка во индекс:bravobe:
Второ со среќа, морам на арбајтен:(

А да и која бавча е теренот, па кога на Пирло, Маркизо и Погба им скока топката ко првпат да играат фудбал...[DOUBLEPOST=1424032713][/DOUBLEPOST]И ако ова ни се деси во Европа што се случи денес, ќе не уништат !

Јас колку што прочитав на пресот Алегри изјави дека теренот е синтетички и топката бргу се движи и отскокнува многу па поради тоа ќе си имаме мака со нејзина контрола. Поради тоа се прават грешки.

Ме плаши помислата од Пирло против Дортмунд.... Исто и овие киксеви на Бонучи.

Иначе Киелини неигра затоа што е во очајна форма или има суспензија некоја?

Сакамда го видам СТураро во второто

Ме плаши помислата од Пирло против Дортмунд.... Исто и овие киксеви на Бонучи.

Иначе Киелини неигра затоа што е во очајна форма или има суспензија некоја?

Сакамда го видам СТураро во второто
Има мала повреда мислам.

So Konte ne znam kolku pati sme primile 2 gola od bedni timovi. sekoja druga utakmica primame gol i toa e problem, golem problem! Treba PEREYRA sega da vleguva!

Мислам дека многу поопасни ќе бевме во нападот,ако стартуваше Алегри со Марота и Коман.И Љоренте и Марота се класични шпицови.Иако Марота има и добра техника,не може да игра како втор напаѓач,не функционира едноставно нападов со овој тандем

za sudijava, mamata negova....

.!..gif

Љоренте дрво едно недоделкано гледај и учи од Џурич[DOUBLEPOST=1424035581][/DOUBLEPOST]мамицата пичка да ми ти ја ебам неспособен еден оди фризер вработисе, пизда ти матер твоја прво ЛШ нервите си ги кинев поради тебе, сега на клучна утакмица која ќе ни обезбедеше +9.

Последно уредено:
Трет пенал промашен од Видал сезонава ако не се лажам. Треба некој друг да преземи од наредна утакмица

Покажа Чезена како се игра со срце она буквално fine alla fine.
Неможам да му простам на Видал едноставно НЕ, па како лежерно го мана бе пеналот не ни сакам да помислам дека намерно го љуфна. Па упм нека фати.[DOUBLEPOST=1424036235][/DOUBLEPOST]И по 3 пат го гледам пеналот и уште мислам дека намерно го љуфна пеналот Видал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom