Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас зборам од аспект на 5ти напаѓач не за првотимец. Е сега ти ако сакаш да го вртиме муабетот можиме до сабјале и не реков дека е мое тврдење туку реков 'мн медиуми' а не дека е мое мислење али како што реков ако сакаш до сабјале ќе врдиме маубети за џабе. Фактот останва кој и да дојди 5ти напаѓач сеисто ќе е.
За напаѓач у ротација да ,во право си,арен е.Мислењето\тврдењето\како сакаш наречи го дека Конте го оптеретувал физички па не бил продуктивен е безвезе.Матри е ок типче , шо може да послужи.За првотимец не е , го одкажа тоа у претходниот мандат негов у Јуве.Не е ни Освалдо и тоа да се разбереме.Ама не сјеба мравката, ќе мора да се покриваме некако за до крај на сезона.

За напаѓач у ротација да ,во право си,арен е.Мислењето\тврдењето\како сакаш наречи го дека Конте го оптеретувал физички па не бил продуктивен е безвезе.Матри е ок типче , шо може да послужи.За првотимец не е , го одкажа тоа у претходниот мандат негов у Јуве.Не е ни Освалдо и тоа да се разбереме.Ама не сјеба мравката, ќе мора да се покриваме некако за до крај на сезона.
Епа значи се согласваме :)
Иначе како што реков претходно не паметам во последните 3 години подобар зимски трансфер од оној на Касерес.

Епа значи се согласваме :)
Иначе како што реков претходно не паметам во последните 3 години подобар зимски трансфер од оној на Касерес.
Падоин бе :P
Касерес ако ги рачунаме само последните 3,онака Барза и тоа без конкуренција години наназад.:cuc:

Јас не го коментирам преодниов рок, значи мизерија човече. Поминаа 4 години откога тимот се врати на цврсти нозе, веќе стана редовен учесник на ЛШ, 99 посто е исполнет стадионот секоја утакмица, ОГРОМНИ пари се влеваат, и они праат трансфери Де Чеље и Матри еј :tapp: Де Чеље што неможе да фати место у мочаната Парма

Ај разбирам зимски рок, ок, не се трошат пари, ама ДЕ ЧЕЉЕ И МАТРИ БЕ АЛООООООООООООООО???
Да беа некои искусни волци од Серија А да речеш да пополнат колку толку ајде, ама двајцава бе?

Веќе не се ни нервирам од што ми стана толку вообичаено ова :D

После ова мислам дека може да се очекува и Амаури да го вратат во тимот, зошто да не и Маркиони или некои од другите легенди кои играа тоа време, и онака полоши од ''засилувањава'' не може да бидат.
А тоа што се продолжија договорите на неколку играчи, со тоа и зголемени платите, ќутиме а?

Не,не,не.... точен сум со пресметките, денес ако тепаме, ќе избегаме 9 бода на Рома, што значи ние тогаш ќе треба да изгубиме 4 натпревари минимум за да не симнат од врвот :)

Јас не го коментирам преодниов рок, значи мизерија човече. Поминаа 4 години откога тимот се врати на цврсти нозе, веќе стана редовен учесник на ЛШ, 99 посто е исполнет стадионот секоја утакмица, ОГРОМНИ пари се влеваат, и они праат трансфери Де Чеље и Матри еј :tapp: Де Чеље што неможе да фати место у мочаната Парма

Ај разбирам зимски рок, ок, не се трошат пари, ама ДЕ ЧЕЉЕ И МАТРИ БЕ АЛООООООООООООООО???
Да беа некои искусни волци од Серија А да речеш да пополнат колку толку ајде, ама двајцава бе?

Веќе не се ни нервирам од што ми стана толку вообичаено ова :D

После ова мислам дека може да се очекува и Амаури да го вратат во тимот, зошто да не и Маркиони или некои од другите легенди кои играа тоа време, и онака полоши од ''засилувањава'' не може да бидат.

Е сега и ти дупиш... Де Чеље си беше редовен во Парма, играјќи како WindBack во 3-5-2 формација, ама ете, оваа година сите се трупови во таа екипа, така да мислам дека премногу преувеличуваш оваа со нашата легенда

А Матри според мене е добар трансфер, кога веќе неможеме (или несакаме) да донесеме некое подобро засилување, тогаш Матри е најсигурно решение дека ги знае соиграчите, го знае тренерот, па така супер би бил како бесна замена :)

А тоа што се продолжија договорите на неколку играчи, со тоа и зголемени платите, ќутиме а?
А што сме ние, селско екипиче па ќе се радуваме на продолжени договори?

Ајде браво за тоа, ако не браво да им кажеме и за тоа што успеале на фудбалерите да им обезбедат пар копачки и дресови за наредната утакмица. Голем успех стварно. :bravobe:

Веќе се навикнавме дека нема големи трансфери, не ни искоментирав за тоа, ама да ми ги враќаат Матри и Де Чеље? Матри што максимум голови во една сезона му е 11, а игра како класична 9ка? Де Чеље што неможе место да фати у Парма?
@Scirea Ако 700 изиграни минути во 1800 за тебе е редовен, ок тогаш...

Не реков да фрлат 20 милиони евра, ама нека не носат вакви истрошени, никакви играчи, сто пати подобро нека дадат шанса на некој младинец на тие две позиции, и онака нема многу да играат.

Матиело на 2 пати одлично се покажа како лев бек и се гледа дека гореше од желба да игра, ама одма го дадоа на позајмица.
Гледам сега носат некои играчи од Колумбија, Бразил за Примавера, толку неможат да селектираат еден за 5ти напаѓач? И онака нема да добие повеќе од 200-300 минути.

И ако Матри му зема минути на Коман(на која било позиција) ќе зеам ќе се упуцам у глава, озбилно. :sramezliv:

Не,не,не.... точен сум со пресметките, денес ако тепаме, ќе избегаме 9 бода на Рома, што значи ние тогаш ќе треба да изгубиме 4 натпревари минимум за да не симнат од врвот :)
Моја грешка се мислев оти 8поени бегавме пред колово :) веќе не се интересни да ги број чоек :)

10494296_1074155879278307_7565049414440154222_o.jpg

А што сме ние, селско екипиче па ќе се радуваме на продолжени договори?

Ајде браво за тоа, ако не браво да им кажеме и за тоа што успеале на фудбалерите да им обезбедат пар копачки и дресови за наредната утакмица. Голем успех стварно. :bravobe:

Веќе се навикнавме дека нема големи трансфери, не ни искоментирав за тоа, ама да ми ги враќаат Матри и Де Чеље? Матри што максимум голови во една сезона му е 11, а игра како класична 9ка? Де Чеље што неможе место да фати у Парма?
@Scirea Ако 700 изиграни минути во 1800 за тебе е редовен, ок тогаш...

Не реков да фрлат 20 милиони евра, ама нека не носат вакви истрошени, никакви играчи, сто пати подобро нека дадат шанса на некој младинец на тие две позиции, и онака нема многу да играат.

Матиело на 2 пати одлично се покажа како лев бек и се гледа дека гореше од желба да игра, ама одма го дадоа на позајмица.
Гледам сега носат некои играчи од Колумбија, Бразил за Примавера, толку неможат да селектираат еден за 5ти напаѓач? И онака нема да добие повеќе од 200-300 минути.

И ако Матри му зема минути на Коман(на која било позиција) ќе зеам ќе се упуцам у глава, озбилно. :sramezliv:

Е, ај да плачеме сега.... Па и ти како се потресе, ко да не го знаеш Тролот. Секогаш кога почнува трансфер период се поврзуваме со Снајдер, Јоветиќ, Шаќири итн... а завршуваме со Матри и Легендата, ама тоа, јас не се нервирам, го знам човекот задолжен за трансфери нема тука што да се прави.
trollface.png
[DOUBLEPOST=1422802110][/DOUBLEPOST]Tapa prvovo poluvreme (n)

Последно уредено:
Ете колку сме предвидливи со фомацијава и не притискаме доволно, сите се просек на теренот. Онај Алан на Погба душата му ја извај уште во WC да оди со него и да му се исили на врата во WC да не го пушти :D.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 1m1 minute agо
#Oslado - 'Го сакам #Juve и само #Juve. Сакам да останам долго време не само да 'поминам'.

оффф мајке му слабо прво мн слабо (n) Да си ја врати 442 во второ да се извади Љоро и да се проба по ангажирано :). Денес едноставно мора да се победи за полесно да биде понатака. Ајде идеме 0-:цицки: :D

Прво полувреме идентично како и со Парма во Купот, како и со Киево во претходното коло. Бавна, анемична, безидејна. Се пробува преку десната страна, не можат да поминат од таму, па топката се префрла на левата страна, а сето тоа се прави мн мн бавно. Згора на тоа, Удинезе мн опасен од контри и полуконтри.

Ако победи Јуве, ќе победи само преку некој индивидуален потег. Сепак немам многу верба во тоа, а како прилог на ова оди и нерешениот резултат на Рома од вчера. Така да X-X мислам дека ќе биде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom