Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
48 touches, Zero shots, four turnovers & a pass completion rate of 66.7% tonight for Fernando Llorente (via @WhoScored).

Мароне на позајмица во Кордоба.

Очај бевме вечерва,(не)игра за заборав (n)

48 touches, Zero shots, four turnovers & a pass completion rate of 66.7% tonight for Fernando Llorente (via @WhoScored).

Мароне на позајмица во Кордоба.
Сигурен сум дека нема само 4 изгубени топки, јас со свои очи го гледав како најмалку на 10 пати ја изгуби топката.
Whoscored вика 8 UnsTouches, или Bad Control.

Баш чекав да заврши утакмицава и да видам негова статистика, значи страшно е колку топки изгуби.
Тука не се работеше за немање центаршутеви или не примал доволно топки, значи ова беше класичен аматеризам, па незнам колку топки изгуби само од лоши штопови.
Дали човекот страда од недостаток на самодоверба дека малку голови, па сега и Мората му се заканува да му го земе местото, незнам, ама ова беше можеби и неговата најлоша партија до сега во дресот на Јуве.

Нежни шпанциве ептен у пм...:ROFLMAO:

Љоренте сам си ја запечати судбината. Мората одличен потег и смиреност, ова му фалеше иако повеќе го гледам како крилест напаѓач. Љоренте 100% не напушта в лето, ете доби шанса и во 4-3-3и пак срање....

Пирло исто многу лош знам дека нема да се согласите али дефинитивно човекот пополека го стигаат годините и не знам многу лошо игра нуди 2-3 моменти на брилијантност и толку не е тоа што беше последните 2 години и многу ни ја забавува играта. Нема да сум изненаден ако повеќе време поминува на клупата. Нудеше 10/10 напред 0/0 назад сега некако прекина и тие 10/10 му се намалија баш секоја утакмица му ја пратам сиве години ама оваа е очај спореденосо другите.

Киелини мора да прекини со оние глупи пасој.

Пепе со Коман беа опасност денес за противниците.

Маркизио одличен како ДМ
Се надевам Алегри ќе размисли 2 пати за Љоренте и Пирло против дортмунд. Колку и да имаат лоша сезона не сакам ниеда му бидиме точката не преокрет.

Љоренте сам си ја запечати судбината. Мората одличен потег и смиреност, ова му фалеше иако повеќе го гледам како крилест напаѓач. Љоренте 100% не напушта в лето, ете доби шанса и во 4-3-3и пак срање....

Пирло исто многу лош знам дека нема да се согласите али дефинитивно човекот пополека го стигаат годините и не знам многу лошо игра нуди 2-3 моменти на брилијантност и толку не е тоа што беше последните 2 години и многу ни ја забавува играта. Нема да сум изненаден ако повеќе време поминува на клупата. Нудеше 10/10 напред 0/0 назад сега некако прекина и тие 10/10 му се намалија баш секоја утакмица му ја пратам сиве години ама оваа е очај спореденосо другите.

Киелини мора да прекини со оние глупи пасој.

Пепе со Коман беа опасност денес за противниците.

Маркизио одличен како ДМ
Се надевам Алегри ќе размисли 2 пати за Љоренте и Пирло против дортмунд. Колку и да имаат лоша сезона не сакам ниеда му бидиме точката не преокрет.
Каде бе Маркисио ДМ? :)
Си играше неговата на неговата позиција, класичен играч за врска, а Пирло малку подоле, како и секогаш.

Маркисио игра таму само кога игра на местото на Пирло.

Моментално Пирло е исто така во многу слаба форма, добра работа е што имаме доволно играчи да го заменат, а он немора да ја игра секоја утакмица и нема да има притисок толку на него се да се чека, мислам дека така полесно ќе се врати во форма.

Каде бе Маркисио ДМ? :)
Си играше неговата на неговата позиција, класичен играч за врска, а Пирло малку подоле, како и секогаш.

Маркисио игра таму само кога игра на местото на Пирло.

Моментално Пирло е исто така во многу слаба форма, добра работа е што имаме доволно играчи да го заменат, а он немора да ја игра секоја утакмица и нема да има притисок толку на него се да се чека, мислам дека така полесно ќе се врати во форма.
Коментар ми беше тоа за Маркизио не врзанза утакмицата како тој е одличен на таа позиција али пошто од таблетот пишам преку browser ме мрзеше да се дообјаснувам.

Не знамдали пирло искрено ке ја врати формата искрено мислам дека нема ќе нуди 1-2 утакмици убави во 10 али никогаш нема да е истиот поради проста причина што остаре, а кога се потпираме на него тимот многу страда кога е во ова издание, одличен играч невидена звезда али остаре години си го прават своето плус игра на позиција која е пред одбрана и е многу клучна. Дај боже да грешам али сумњам веќе долго време е ваков цела прва полусезно со исклучок на 2-3 утакмици каде што беше добар а не истиот од првата сезона ....жал ми е да го гледам онаков ама и него треба да му текни заеби загарантираната минутажа во договорот.

Кога дојде расправијата уште на почеток не ми текнуа кој беше фаулиран од Парма, Пепе како му се пушти на судијата ми беше најинтересен момент у монотонава утакмица, а Маркисио пука ко бомба у последниве утакмици од нервоза,одма се закаруа.. браво за Мората бтв(y)

Кое крила бе @DeviAngel која опасност ?
Нандо е тапа у последно време тоа факт е,контрола на топка никогаш и не му била некој главна карактеристика ама вечерва поголем кривец е Алегери шо го стави сам изолиран во нападот а референтна точка ни беше напред секоја топка на нефо идеше.Затоа и толку топки изгуби бидејки немашеникој у близина.
Да не зборам дека дали 2-3квалитетни центаршутеви имавме цела утакмица.
Тек кога влезе Мората го растерети малку и имаше некаков ефект.
Пепе онака,добар.Коман одлични 2-3 продори ништо повеќе.
Тевез само здрав нека ни е,без него у напад 2 шанси неможеме да направиме.

Najstabilen beshe OGBONNA. Loshta utakmica, neznam dali gi potcenivme ili pak tie igraja dosta agresivno i dobro, trebashe da gi torpedirame a ne vaka so offside i bezbroj komentari da ima. Pepe ke vrsi golema rabota vo sledniot period, Coman e dete se gleda, ne znae seushte kako e Serie A, site dueli gi gubi, pagja celo vreme bez veze, no ima vreme i za nego, ne se site kako Pogba :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom