Најдобар играч досега кај парма - Љоренте 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама виде кој му асистирашеМората си го избори стартното место денес, докажа дека заслужува да игра повеќе од Љоренте.
Е шо, у офсајд беше. Начи до кога судиите ќе му помагаат на Јувентус, не разбирам.ама виде кој му асистираше![]()
Сигурен сум дека нема само 4 изгубени топки, јас со свои очи го гледав како најмалку на 10 пати ја изгуби топката.48 touches, Zero shots, four turnovers & a pass completion rate of 66.7% tonight for Fernando Llorente (via @WhoScored).
Мароне на позајмица во Кордоба.
Каде бе Маркисио ДМ?Љоренте сам си ја запечати судбината. Мората одличен потег и смиреност, ова му фалеше иако повеќе го гледам како крилест напаѓач. Љоренте 100% не напушта в лето, ете доби шанса и во 4-3-3и пак срање....
Пирло исто многу лош знам дека нема да се согласите али дефинитивно човекот пополека го стигаат годините и не знам многу лошо игра нуди 2-3 моменти на брилијантност и толку не е тоа што беше последните 2 години и многу ни ја забавува играта. Нема да сум изненаден ако повеќе време поминува на клупата. Нудеше 10/10 напред 0/0 назад сега некако прекина и тие 10/10 му се намалија баш секоја утакмица му ја пратам сиве години ама оваа е очај спореденосо другите.
Киелини мора да прекини со оние глупи пасој.
Пепе со Коман беа опасност денес за противниците.
Маркизио одличен како ДМ
Се надевам Алегри ќе размисли 2 пати за Љоренте и Пирло против дортмунд. Колку и да имаат лоша сезона не сакам ниеда му бидиме точката не преокрет.
Коментар ми беше тоа за Маркизио не врзанза утакмицата како тој е одличен на таа позиција али пошто од таблетот пишам преку browser ме мрзеше да се дообјаснувам.Каде бе Маркисио ДМ?
Си играше неговата на неговата позиција, класичен играч за врска, а Пирло малку подоле, како и секогаш.
Маркисио игра таму само кога игра на местото на Пирло.
Моментално Пирло е исто така во многу слаба форма, добра работа е што имаме доволно играчи да го заменат, а он немора да ја игра секоја утакмица и нема да има притисок толку на него се да се чека, мислам дека така полесно ќе се врати во форма.