Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ludilooooooooooooooooooooooo isto i koga postigna TREZEGOL vo derbito 0-1 :D

i kaj golot na KRASIC vs Lazio 2-1.. :D

Голов на Пирло ме потсети на голов на Видал пред две години,против комшикиве кога им го збрца во 86мин за победа

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:drk:
1452564_10152451243846471_3889633304015876061_n.jpg

#Окпозз

Алегри излезе низ тунелот одма после голот на Пирло, човекот дали од нервоза или преголема радост не можеше да остане на теренот.
Секогаш после победа на домашен терен излегува прв, за играчите да ги добијат сите аплаузи.

Таман ни олесна кога видовме дека повредата на Буфон не е поврзана со грбот, а види го ти него, како да сака со сила да да го скрши маме му ебам :LOL:

За синоќа незнам што да пишам, ептен лош натпревар од сите играчи, ама карактер на ниво... со црвен картон напаѓање до последна секунда, и се разбира наградата стигна. Пирло е мајстор и крај, се врати човекот во форма, и сега тешко дека некој ќе го седне на клупа.

Следен натпревар во петок со Фиорентина на гости. Овие виолетовиве цело време се мачат во лигава, ама баш сега најдоа да тепаат 4-0 , колку да ни дадат дознаење дека нема лесно да паднат во Фиренца :coffee:

Последно уредено:
Сега само што дојдов од посета.... бев кај Лихт да го ѕирнам како му е глаата, си реков дан има последици по умот, ама сè е во ред. Имате поздрав сите во фан клубов и рече да не се секирате ќе преживеел, покрај се што досега имал преживеано. Му однесов тегла ајвар домаќи,сомун од фурна и калап овчо сирење, понададица за брзо да закрепне,беше презадоволен.
Муабетевме доста за сè и сешто,али сега нема да изнесувам детали.
Битно ми беше и радознал бев околу стартот па го прашав што му требаше таков блесав потег за втор жут, а он рече дека било намерно,барал човекот одмор-не му давале сите утакмици ги трчал ко коњ за малку пари. Па мајку му стара и јас имам душа, ми рече на крај, се изгушивме и си тргнав накај дома. (не лажам мајке ми):D :D :D

Малку посериозно :P
Вчера бевме тапа и точка. Голот на Пирло? Седиш така помирен со нерешено... и шест секунди пред крај се претвараш во Хулк и ја лупаш маста 5-6 пати:drk:
Е толку, најбитен е крајот:cuc:

Море освен трчањето ко коњ не импресионира со ништо друго у последно време.. ќе зееме некој од нивата испечен да ора терен и за 500 евра плата ако е за тоа... треба нешто повеќе од трчање за клуб како Јуве. Бара покачување на плата се тегави за 2-300к евра а прави таков дебилен старт за втор жолт у противнички шеснаесетник без никаква потреба ... јас би го продал и би го зел Перез од Торино , ем трча ко коњ а и има мозок за разлика од штајнер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom