Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
колку и да играш лошо А не велам поќе за тебе :D

[spioler]лажам[/spoiler]

неможевме да пробиеме цццц
Ама затоа имаме класа играчи и вака тие носат победа:)

Знаев дека ќе победиме. Не знам да кажам зошто, но едноставно знаев. Уште повеќе од кога го исклучија Лихштајнер. Едноставно самодовербата која ја имаат играчите во Италија ги надминува сите препреки. Во секој случај Торино играше одлично, немаше да замерам ништо дури ни нерешено да завршеше, едноставно не може да се добива секој натпревар. Примивме индивидуален гол, оној кога се залета тешко дека некој можеше да го спречи, посебно кога ги истрча првите дваесетина метри. Само ме изненади како шутираше толку добро откако го протрча речиси цел терен.

Алегри излезе низ тунелот одма после голот на Пирло, човекот дали од нервоза или преголема радост не можеше да остане на теренот.

Andrea-Pirlo-Wine.jpg

Ја се надевав до крај дека ќе дадеме гол,пред голот на Пирло ми се врати филмот кога Трезе имм го даде во 90-та и осеќав дека ќе дадат,едноставно кога победуваш цело време дома не ни помислуваш на реми ни во 90-та минута.

Фала курцу што се вика победивме... Бедна игра на повеќето играчи, најверојатно поради некој замор... Изгледаа премногу неповрзано играа цела утакмица. Според мене најдобро изигра Лихштајнер.. Искина човекот му ебам на судијата све по список за непостоечкиот црвен картон...
Ме радува Видал што се враќа у форма тоа е веќе нешто.. Се гледа дека заличува на ланскиот Видал. Најдобро е да се заборави на натпреваров и да одморат играчиве, Најбитно е да не заебеме работа Лш.. Другото во Италија ќе си дојде само по себе.. Едноставно прејаки сме.

Pirloooooooooo parte il tiroooooooooooooo RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bravoooooooooooooo , iako ne igravme dobro na krajot vazhat samo bodovite ;)

u picku mater, kakov dozivljaj bese ova ej :D odamna neam vakvo doziveano, pojako od orgazam mame mu ga spalim :D
Страчатела смири се малку. Прво се нафрлаш во темата кладилница, сега овде оргазми и слични работи :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom