Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е то го зборам цело време ама хејтер сум бил......Влезе Маркисио и мамата им ја ебавме, ама кој ни е крив шо 60 минути незнаевме голот кај им е.
За ова се ваѓаше голманотГолманов Октопод се напраи му ебам живите... Сеа следната сам ќе направи два кикса.. Класика...
Многу сум изнервиран... Од дамна немам пцуено до толку како вечерваа.. Да ти згадат фудбал од 4 факинг гостувања 4 поразиииНЕКА СЕ ЕБАААТТ
ednas ja forsirase, so bolonja gosti, i nisto posebno pa si se vrati na staro, ova bese nekolku utakmici pred da pie otkaz.Пак се доведовме во иста посрана ситуација како и изминативе 2 години, каде губиме бодови од просечни екипи.Толку ли се килави нашиве да не можат со еден олимпијакос да се носат, за кој курац земаат толкава плата ? Сега ни требаат 3 од 3 да оствариме што со оваа игра мало морген.
А, и кога ќе излезат со таа 352 ми се одмилува да ја гледам утакмицата.За кој цацко го земаа алегри ако не за да внесе некоја новина во тактиката.352 си ја фураше Конте, а Алегри не памтам во Милан дека ја форсирал таа формација и не сфаќам зашто не играат со 4ца позади имаме и лев бек сега асален ама нееее алегри сака од Евра да прави лево крило , ќе му мења позиција на 30кусур години.