Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме еби бе, у голман од 2 метра шутира бе.....

Дечки толку ни е силата, што да правиме. Го немаме менталитетот за да играме во Европа, да игра утре Миравци во ЛШ, овие ќе се посерат да не усерат нешто, и на крај пак ќе изгубат.
А и ова е памет на Марота и Ањели, дека треба раката малце подлабоко во џебот да се брцне за да даде тимот резултати... вака со Переира, Огбона, Коман итн ако се ословуваме на овие играчи кои до вчера ЛШ им било мисловна именка, вакви резултати ќе вадиме
А Алегри нека не се прави Конте и нека ја менува оваа формација.... Боже, Боже, да се немало свое "ЈАС", живее во сенката на Конте, и ја тера таа 3-5-2 формација која само Антонио знаеше да ја игра. Човек знам дека имаш притисок и понатаму да вадиш добри резултати, ама смени нешто бе пичка му мајчина. Колку само простор се остава позади со тројцата дефанзивци... никогаш нема да успееме да парираме на другите екипи во Европа... стигна еден Олимпијакос кој пред 10 години јадеше 7 комада од нас, да ни држи лекција по фудбал
Останува дома некако да ги добиеме Атлетико и Олимпијакос, дека вака на гости играме уберстрашно немотивирано.
И нема да ми биде криво ако повторно не поминеме група, дека знам дека со ваква игра повеќе и не заслужуваме[DOUBLEPOST=1414009118][/DOUBLEPOST]А сега класика... таман почнавме да покажуваме заби, противничкиот голман се здивува

од кај излезе голманов??? овој вечерва брани како да си ги споил Кан,ноер буфон чех и касиљас во еден

Ќе си креват голманите цена на наша сметка ко секогаш, јувентус ќе ја игра истата 3-5-2 ала прочитана книга формација ко секогаш, а ние тука ќе киниме нерви

Влезе Маркисио и мамата им ја ебавме, ама кој ни е крив шо 60 минути незнаевме голот кај им е.

Влезе Маркисио и мамата им ја ебавме, ама кој ни е крив шо 60 минути незнаевме голот кај им е.
Е то го зборам цело време ама хејтер сум бил......

Голманов Октопод се напраи му ебам живите... Сеа следната сам ќе направи два кикса.. Класика...
Многу сум изнервиран... Од дамна немам пцуено до толку како вечерваа.. Да ти згадат фудбал од 4 факинг гостувања 4 поразиииНЕКА СЕ ЕБАААТТ

Не дека немаме шанси али ако не поминеме група некој треба дебело да одговара.

Голманов Октопод се напраи му ебам живите... Сеа следната сам ќе направи два кикса.. Класика...
Многу сум изнервиран... Од дамна немам пцуено до толку како вечерваа.. Да ти згадат фудбал од 4 факинг гостувања 4 поразиииНЕКА СЕ ЕБАААТТ
За ова се ваѓаше голманот:icon_lol:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Y5j14pyuFtc#t=69

Значи ајде ако не го игра Пирло кој е очај и играч поради кој страда тимот и денес точно поради него прими гол и оти мораше топката да му ја дај на противничката екипа во наша полојна кога пола тим е затрчан за контра. Од друга страна ако го седни медиумите ќе го распнат а и со тоа ќе го навлечи гневот на пола навивачи + ќе изгубат полап продажба на дресој. 3-5-2 уште мислам дека е наметната од управата а не некој друг сигурен сум, во милан Алегри си играше 4-3-1-2, 4-3-3, дури и 3-5-2 проба.

Пирло батец мора да си седниш на клупа и ако не се опоравиш МЛС в лето, па да му ебам мајката бе....

Видал бате и ти второто поарен беше али Перира мора да игра.

И Алегри ајде пријави мадиња и 4-3-1-2 ! то му е одговор.

МОРАМЕ ДА ПОБЕДИМЕ ДОМА АКО САКАМЕ ДА ДОКАЖИМЕ ДЕКА СМЕ ТИМ ЗА ВО ЛШ.

Пак се доведовме во иста посрана ситуација како и изминативе 2 години, каде губиме бодови од просечни екипи.Толку ли се килави нашиве да не можат со еден олимпијакос да се носат, за кој курац земаат толкава плата ? Сега ни требаат 3 од 3 да оствариме што со оваа игра мало морген.
А, и кога ќе излезат со таа 352 ми се одмилува да ја гледам утакмицата.За кој цацко го земаа алегри ако не за да внесе некоја новина во тактиката.352 си ја фураше Конте, а Алегри не памтам во Милан дека ја форсирал таа формација и не сфаќам зашто не играат со 4ца позади имаме и лев бек сега асален ама нееее алегри сака од Евра да прави лево крило , ќе му мења позиција на 30кусур години.

Брука жива.
Треба да се срамат и малку да помислат чив дрес носат на грб, а тоа зублето на клупа да помисли зошто е таму ставен или да си ги собере парталите.

Лихштајнер
Асамоа
Бонучи
Киелини
Пирло
Видал

Денеска во ова издание да изиграа против баерн ќе молевме да заврши утакмицата како вчера со рома...

Пак се доведовме во иста посрана ситуација како и изминативе 2 години, каде губиме бодови од просечни екипи.Толку ли се килави нашиве да не можат со еден олимпијакос да се носат, за кој курац земаат толкава плата ? Сега ни требаат 3 од 3 да оствариме што со оваа игра мало морген.
А, и кога ќе излезат со таа 352 ми се одмилува да ја гледам утакмицата.За кој цацко го земаа алегри ако не за да внесе некоја новина во тактиката.352 си ја фураше Конте, а Алегри не памтам во Милан дека ја форсирал таа формација и не сфаќам зашто не играат со 4ца позади имаме и лев бек сега асален ама нееее алегри сака од Евра да прави лево крило , ќе му мења позиција на 30кусур години.
ednas ja forsirase, so bolonja gosti, i nisto posebno pa si se vrati na staro, ova bese nekolku utakmici pred da pie otkaz.
a tuka ja forsira radi konte, go kopira, si tera na isprobana varijanta ali defakto ne e covek koj vo juve ja adaptiral i usovrsil taa formacija, tuku toa bese konte, a ima razlika od trener do trener i kat tad, koga ke dojdat prvite branovi na nevolja, tipot ke pocne da se gubi, za razlika od konte ( hint, ishodot posle lanskiot debakl vo firenca ).

abe konte e konte, kako da vi kazam, si znaete vie, doktor. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom