ne veruvam deka e naredba od vrvot, tebe vrvot ako ti nareduva kako da igras, pisi propalo druze, bem ti i menadzer i se, ko berluskoni sto se mesa u rabotata na trenerite pa eve kaj milan rozi cvetaat vo posledni nekolku sezoni. Alegri si imase odvrzani race rabota vo pogled na taktikata, ako za nesto moze da go rebraat toa se transferite i zatoa im odgovara zasto u Milan mame mu izebaa a on kjutese, ne vrsese nikakov pritisok, tie silva i ibra u edno leto mu gi shitkaat on osmehot standard
Konte vo ovoj pogled bese, the way it should be this days so Shampionite na klupa.
Добро, ти си од оние кои што тврдат дека точно знаат што се случува зад затворени врата. Јас напишав мое мислење, не можам да докажам дека сум во право, исто како што и ти не можеш да докажеш дека имал одврзани раце. Но што и да било со неговите раце, одговорноста тој ќе си ја сноси. Јас сум тотално рамнодушен.
Берлускони на сите тренери им вршел притисок и ги исмејувал... Некои романтично-херојски филмови за спротиставувања на сопственикот и сл., се приказни за мали деца. Што требаше да направи да поднесе оставка? Да плука по Берлускони? Тренер кој напаѓа раководство, ептен добра препорака за нова работа, посебно во Италија.

Кога веќе сме кај мешање на раководството. Тоа секаде го има, во секој клуб. Проблем е дали тоа го прават со усул и нормални луѓе или некои како Берлускони. Од тоа зависи резултатот.
Да се оди на сигурно и веднаш да не се менува формацијата, мене ми изгледа сосема логичен потег, и не гледам зошто тоа да не било во договор со луѓето кои го водат Јуве, па и со фудбалерите.
За Видиќ нема што да дискутираме. Моето мислење е дека не игра добро, а твоето е дека тоа е поради Мацари. Можеби, исто како што лани било поради друг тренер. Еве ќе чекаме некој трет. Дека постојат шанси да покаже уште добар фудбал, не е неверојатно...