Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вториот гол напраи голем Кикс легендата БонучиДвата гола паднаа кај Огбона. На првиот летна, а вториот не можеше да го стигне мислам противничкиот играч.
Хах, одма одам за Торино да ги љубим и двајцата у гсДел Пиеро : Не ја исклучувам опцијата да се вратам во Јуве.
Еве му можност на Ањели и Марота, таман ко ќе се враќаат од Австралија нека си го земат IL NOSTRO CAPITANO! Не му е местото таму..Џовинко секако не е потребан. Тевез, Љоренте, Мората, Дел Пиеро..
Дел Пиеро : Не ја исклучувам опцијата да се вратам во Јуве.
Еве му можност на Ањели и Марота, таман ко ќе се враќаат од Австралија нека си го земат IL NOSTRO CAPITANO! Не му е местото таму..Џовинко секако не е потребан. Тевез, Љоренте, Мората, Дел Пиеро..
Го продадија кога немавме напагачи.Не го пуштаа последната и претпоследната година во Јувентус кога ги имавме легендата Амаури и вечно повредениот Јакинта .Сега и да дојде нема натпреварувачки ритам а и жестока е конкуренцијата ,јас лично не би сакал да си руши име .На Дел Перо му е местото до Недвед директорско .Дел Пиеро : Не ја исклучувам опцијата да се вратам во Јуве.
Кога го даде Пепе победоносниот гол, во кадар го дадоа Дел Пиеро. Очигледно е дека му беше мило што победи Јувентус![]()