Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
الذين حظرت النيجر، يقع قبالة له الخصية اليسرى

Идеме посериозни муабети,Јуве постигнале договор со агентите на Итурбе,останува да се договорат со Верона.Се спомнува Ква плус кеш(y)

Касерес на Буфон по утакмицата му рекол : ' Капитену жалам ' :)

Сиромаштија народе,донирајте некој денар или го враќаме Бориело ко најголемо засилување,ху д фак ис Санчез?
http://www.juventus.mk/?p=5074#

Таткото на Итурбе изјавил дека сон на неговиот син е да игра во ЛШ. Ако е така,ондак Милан отпаѓа.

Нека го земат што побрзо, оти имаме голема конкуренција од Рома. Саабатини не е нормален кога станува збор за трансфери, многу лесно договара играчи. Треба Марота да ја искористи подобрата финансиска состојба и пред се името на клубот за да го донесат Итурбе. Незнам што толку го дрват, дај им го Ква и некој од Падоин или Пелусо+ неколку милки и фала, чао, пријатно. Ова го зборам заради тоа што во секој момент можат ПСЖ или Сити да вмешаат прсти, а Верона да се полакоми по повеќе пари. Искрено вакво нешто да се деси ич не би ме чудело.

Нека го земат што побрзо, оти имаме голема конкуренција од Рома. Саабатини не е нормален кога станува збор за трансфери, многу лесно договара играчи. Треба Марота да ја искористи подобрата финансиска состојба и пред се името на клубот за да го донесат Итурбе. Незнам што толку го дрват, дај им го Ква и некој од Падоин или Пелусо+ неколку милки и фала, чао, пријатно. Ова го зборам заради тоа што во секој момент можат ПСЖ или Сити да вмешаат прсти, а Верона да се полакоми по повеќе пари. Искрено вакво нешто да се деси ич не би ме чудело.
Марота,Конте,Ањели и Паратичи до денес беа на одмор.

Од утре трансфер сагата продолжува.:) Денеска денот им е да сумираат впечатоци..

Кога е ждребот за распоредот во календарската 2015/2016 ?
п.с Гледам големите лиги тоа веке од поодамна го сторија .

Подготовките ги почнуваме кај ити на гости:rolleyes:
11v5fkz.jpg

Pro Evolution Soccer 2015 gets its first proper trailer, Juventus take a starring role

Јако би било да ги прикажеа Падоин и Пелузо како дриблаат 3-4 играчи у слоу моушн

Затоа ја пишав у темата за ПЕС 2015, играјте со Јувентус, најјаки ќе бидат на оваа :ROFLMAO:

Di Marzio: Juventus have an agreement in principle for Iturbe with Verona

Carlo Laudisa(GDS): Juventus have found an agreement with Verona for Iturbe, tomorrow further updates

:drk:

Јувентус го купи Стураро од Џенова роден 1993 за 6 милиони евра.

Го забележав дечкото сезонава ама малку за да имам било каква слика за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom