- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Каков Хумелс бе, Бони е столбот на одбраната.Да го трампаме Бонучи за Хумелс, не би било лошо![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков Хумелс бе, Бони е столбот на одбраната.Да го трампаме Бонучи за Хумелс, не би било лошо![]()
Кај ќе ме продавате, не се зафркавајте. Уште колку ќе игра Барзаљи, гледате сезонава колку повреди имаше и натпревари пропуштени. Таман си е Бонучи за на клупа во формација со 4 назад, и така и Киелини е склон на повреди.
Се прашувам, кој во тимот е склон на киксеви...?![]()
Ако се точни информацииве на Ди Марцио за Имобиле,Јуве и Торино ќе поделат 19,5 милиони од неговиот трансфер во Дортмунд.
Еве им сега пари за Санчез.Се шушкаше дека Јуве биле спремни да понудат 15 милиони за него,а Барса барала 25.Со овие скоро десетина милиони ќе имаат доволно да го купат
Се шпекулира дека и Ливерпул се вклучува во трката за Санчез. Нивната понуда била 20 милиони.Од Барселона пред 3-4 дена изјавија дека Санчез не е на продажба, така да ќе видиме како шо ќе биди..
Од Барселона пред 3-4 дена изјавија дека Санчез не е на продажба, така да ќе видиме како шо ќе биди..
Амин[DOUBLEPOST=1401477861][/DOUBLEPOST]Се испостави дека тоа е само шпекулација, Барса сака да продаде 3-4 играчи ( вклучувајќи го тука и Санчез ) и да собере дополнителни пари за нови засилувања.
Сега е Марота на потег, ете му додатни 10 милиони од Чиро, ако и сега почне да се глупира, е тогаш горниот нека ни е напомош :'(
Yohan Modric напиша:Valencia could make a big offer for Juventus striker Llorente, according to La Sexta.
Марота изјави дека Јуве нема да продава никој од своите големи играчи, освен сами ако не побараат да заминат. Изјави дека со Погба многу брзо ќе имаат состанок за потпишување нов договор.[DOUBLEPOST=1401531395][/DOUBLEPOST]Поранешниот агент на Давид Трезеге, кој во моментов има некоја функција во Модена, изјави дека на секој 3 дена се слушал со Давид, и не ја исклучи можноста Трезеге да потпиши за Модена, и да ја заврши кариерата во Италија, доколку Модена успее да се врати во Сериа А.http://football-italia.net/49878/madrid-offer-€50m-vidal
50+Марсело+Мората за Погба би прифатил ама за Видал без 6 цифри не ми се слуша.