Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам за фудбал се собирате. Не сум у Мк деновиве али во Иднина и тоа како би сакал да се придружам у екипава. :)

Само ако успешно го замениш ликот што ти е на аватар :D
Па малку тешко, бидејќи јас имам голгетерски способности а не и технички :D[DOUBLEPOST=1398626279][/DOUBLEPOST]Де Чеље стрелец за Џенова :D

Последно уредено:
The Bianconeri stepped up their workload ahead of Monday’s trip to Sassuolo during this morning’s training session conducted at Juventus Center in Vinovo.

Sixty-two points separate the league leaders and survival hopefuls, but there can be no denying the importance of this game for both teams at either ends of the spectrum.

Antonio Conte, therefore, is leaving no stone unturned in his preparations and was able to work with a full group today after yesterday’s traditional post-match session split his squad in two.

Andrea Barzagli sat out the session after reporting pain associated with retrocalcaneal bursitis in his right heel, while Arturo Vidal underwent a positive individual workout in his bid to return to full fitness.

The finishing touches will be applied to the Bianconeri’s battle plan tomorrow morning, with Conte to hold a press conference beforehand at 10.15 CET.

Вечер по нитуедна основа не прифаќам кикс. Сасуоло колку и да се бори за опстанок и колку да е мотивиран сепак останува тим кој има 62 бода помалку од Јуве, така да нема да прифатам изговори како недоволна мотивација или ептен мотивиран противник. Квалитетот е на наша страна, посебно како што слушнав со Тевез во стартниот состав. Очекувам 0-2 во првото полувреме и спиј пиле после. Дај да си ја задржиме таа 8 бодовна разлика и здравје наредно коло на домашен терен да си прославиме Скудето.

Од Џенова стигнуваат информации дека наводно ќе го задржеле Мота кај нив, додека Ештон ќе се врател назад...

Lesi se vraca kuci :X3:

Вечер по нитуедна основа не прифаќам кикс. Сасуоло колку и да се бори за опстанок и колку да е мотивиран сепак останува тим кој има 62 бода помалку од Јуве, така да нема да прифатам изговори како недоволна мотивација или ептен мотивиран противник. Квалитетот е на наша страна, посебно како што слушнав со Тевез во стартниот состав. Очекувам 0-2 во првото полувреме и спиј пиле после. Дај да си ја задржиме таа 8 бодовна разлика и здравје наредно коло на домашен терен да си прославиме Скудето.

Мондо да си ебеш векот, во иста секунда постиравме :cuc:

Alessandro Del Piero hangs up boots Мигот кога не по негова вина го напушти Јуве,неможев и несакав да верувам дека нема место за него во црнобелото семејство претставува црна дамка што никогаш нема да му опростам на господинот Андреа Ањели. Се надевам дека истиот ќе ја увиде кардиналната грешка што ја направи и дека ќе му дозволи да ужива во пензионерските денови со својата стара дама.

За мене е празно без тебе...капетане :(:place:

Последно уредено:
^^ Hangs up boots AT SYDNEY FC, не за пензија. Најверојатно ќе игра уште една сезона. Не дека ќе смени нешто тоа околу, знаеме што.

1888612_783410571683871_4160148791826200638_n.jpg

Би сакал Контевичиус да го видам на Јуве Арената :icon_mrgr:, мислам дека играше тој еден хуманитарен натпревар на овој стадион, ама како дел од Италијанската Репрезентација

Последно уредено:
  • 21:05Јувентус - Бенфика 1 пол.
    фудбал
  • 22:10Јувентус - Бенфика 2 пол.
    фудбал

‪#‎Juventus‬ starting XI: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente.

Видал ќе биде на клупа , најверојатно ќе добие шанса у второ полувреме, денес одработил цел тренинг без никакви порблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom