Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.958
- Поени од реакции
- 90.141
Штета што не сум од СК иначе ист Маркизио сум![]()
Znaci samo klupa ke grees

Ширеа и Мондо ќе бидат нашите Конте и Алесио![]()
Podobro kazi Ferrara i Del Neri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета што не сум од СК иначе ист Маркизио сум![]()
Ширеа и Мондо ќе бидат нашите Конте и Алесио![]()
А кој е кој ?Ширеа и Мондо ќе бидат нашите Конте и Алесио![]()
Јбг не сум од главниот ни град , иначе радо би учествувал.Ко Џак сум , техника и знаење слабо, али желба и срце колку сакаш.Stille Juve беДечки, ова е од темата за мал фудбал меѓу фан клубовиве тука на форумов:
http://forum.kajgana.com/threads/фан-клуб-vs-фан-клуб-договарања-за-мал-фудбал.73287/page-7
Еден член ми кажа дека не работел тагот, така да голема е веројатноста да не сте го виделе ова, па да не ви пишувам посебно пораки, еве тука нека стои![]()
Те пуштам таму да играш салам, немој да ме резилишАј сега малце поозбилно, некој нека направи листа кој ќе играат, а кои ќе бидат присутни надвор од теренот. И кажете во која сала/балон ќе се игра и кога.
@TheWhiteMamba твоја е идејава, ти реализирај ја![]()
Те пуштам таму да играш салам, немој да ме резилиш![]()
Рачунајте на мене, од понеделник натака еден ден да се среди времево можеме кај Карев, на отворено е сеа и топ е. Јас сум Пепе(90% од кариерата повреден).Ај сега малце поозбилно, некој нека направи листа кој ќе играат, а кои ќе бидат присутни надвор од теренот. И кажете во која сала/балон ќе се игра и кога.
@TheWhiteMamba твоја е идејава, ти реализирај ја![]()
Охохо можам да заклучам дека утакмицава ја добиваме сто постоА кој е кој ?
Јас можам лесно да бидам Лука Банти или Паоло Талјавенто за друго тешка работа...
Голем пропуст, треба доброволец и за оваа фаца да се јави.![]()
Тука сумЈас веќе играм за ФК Сиднеј. А би прелетал цел свет како штрк само за мојата стара дама
[DOUBLEPOST=1398487317][/DOUBLEPOST]Ако е слободен Марота можам да се ставам на негово место
![]()