SinisteR.
Is this your homework Larry?
- Член од
- 10 јуни 2011
- Мислења
- 2.825
- Поени од реакции
- 7.046
Сакаше да му ја исчисти копачката, ама Пирло не му даде ...
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 16:09 ---
Искрено не ми се дава Погба.. Значи настрана што дава евро голови, ама дечки глеј те го како игра, како ја гради топката (никогаш не изгубич физички дуел), прекрасна контрола над топката, супер пасови, добар е во одбрана.. Што ќе ни е Кавани кога ги имаме Тевез и Љоренте башка сега и Освалдо (мислам дека ќе распали оваа полусезона доколку му се даде шанса).. Златен играч е Погба, башка ќе ни ослабне ептен средниот ред, ај да ни го даваат Верати, тогаш е ок пак ќе се покриеме (језда за мене Погба > Верати) , ама дупло да го ослабиме средниот ред (планирајте Пирло уште максимум 1 сезона би играл на ниво типацот веќе во 5та деценија ќе влезе од животот) за сметка на нападот (кој што ни е 10ка сезонава, највеќе дадени голови) едноставно НЕ БИВА И НЕ Е ДОЗВОЛИВО !!!!!!
Pirlo ke igra ko sho igra duri ne stani senilen ili duri ne go rasipi vidot (70 godini negde), do kraj na kariera racunaj.
Brzina ne mozi da zagubi posto nikogas i ja nemal, ne zavisi toj od brzina tuku od fudbalska intelegencija i tehnika koj sho gi poseduva i vo momento samo nekolku igraci vo svetot ja imat.
Znam deka ne ti bese postot za nego tuku za Pogba, ama jas da si kazam deka zasluzuva nov dogovor za plata koja sho ja bara, posto zelba za igranje ima, a ko mozat edni peluso, isla, djovinko da gi imat na platen spisok, ke najdat i eden milion plus godinata za nego