Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаше да му ја исчисти копачката, ама Пирло не му даде ...
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 16:09 ---

Искрено не ми се дава Погба.. Значи настрана што дава евро голови, ама дечки глеј те го како игра, како ја гради топката (никогаш не изгубич физички дуел), прекрасна контрола над топката, супер пасови, добар е во одбрана.. Што ќе ни е Кавани кога ги имаме Тевез и Љоренте башка сега и Освалдо (мислам дека ќе распали оваа полусезона доколку му се даде шанса).. Златен играч е Погба, башка ќе ни ослабне ептен средниот ред, ај да ни го даваат Верати, тогаш е ок пак ќе се покриеме (језда за мене Погба > Верати) , ама дупло да го ослабиме средниот ред (планирајте Пирло уште максимум 1 сезона би играл на ниво типацот веќе во 5та деценија ќе влезе од животот) за сметка на нападот (кој што ни е 10ка сезонава, највеќе дадени голови) едноставно НЕ БИВА И НЕ Е ДОЗВОЛИВО !!!!!!

Pirlo ke igra ko sho igra duri ne stani senilen ili duri ne go rasipi vidot (70 godini negde), do kraj na kariera racunaj.
Brzina ne mozi da zagubi posto nikogas i ja nemal, ne zavisi toj od brzina tuku od fudbalska intelegencija i tehnika koj sho gi poseduva i vo momento samo nekolku igraci vo svetot ja imat.
Znam deka ne ti bese postot za nego tuku za Pogba, ama jas da si kazam deka zasluzuva nov dogovor za plata koja sho ja bara, posto zelba za igranje ima, a ko mozat edni peluso, isla, djovinko da gi imat na platen spisok, ke najdat i eden milion plus godinata za nego

Јас би кажал сепак не може подобро марчисио иуште дададемо 3-44 милиони неговака

Фабио Кваљарела е изоставен од листата на пријавени фудбалери за настап во Лигата на Европа.
Останатите 23 фудбалери се најдоја на списокот, вклучувајќи го и најновото засилување Освалдо.

Asamoah
Barzagli
Bonucci
Buffon
Caceres
Chiellini
Giovinco
Isla
Lichtsteiner
Llorente
Marchisio
Ogbonna
Osvaldo
Padoin
Peluso
Pepe
Pirlo
Pogba
Rubinho
Storari
Tevez
Vidal
Vucinic ...

Јас би кажал сепак не може подобро марчисио иуште дададемо 3-44 милиони неговака

Полесно пасвордот за вифи на комшијата ќе го погодам , него ли да те разберам што пишуваш

Хм, интересна ситуација со Кваљарела...Многу е веројатно дека на еден начин му враќаат за тоа што не ги прифати понудите за трансфер.

Ама некако не ми личи ова на потег на Конте, он вакво нешто не би направил. :unsure:

Требаше миџетот да го остави само за Серија А

Читам сега дека на лето ќе се обидеме да го доведеме Квадрдадо од Фиорентина (т.е 50-50 со Удинезе), додека пак ако не може тој Черчи е посакуваната алтернатива наводно од страна на Конте. Интересно затоа што ова значи дека наредна сезона ќе имаме поголеми услови за трансформирање во 4-3-3 (која оваа сезона против Реал во Торино катастрофално ја изигравме немајќи природен лев бек). Сепак пред да се доведат крила за да може да играме со 4ка во одбрана мора да се доведе природен лев бек, па дури и Лихштајнер не знам како би се снашол повлечен кога веќе 2 години игра доста истурено и се уфрла многу. Ваква трансформација е голем чекор и мислам дека треба претпазливо да се направи и пред се да се размисли за бенефитите кои ни ги има донесено 3-5-2. Уште верувам дека оваа формација може да успее и во ЛШ и уверен сум дека не беше причина за испаѓање, туку тоа најмногу беа индивидуалните грешки и катастрофалниот пристап кон одредени натпревари.

Хм, интересна ситуација со Кваљарела...Многу е веројатно дека на еден начин му враќаат за тоа што не ги прифати понудите за трансфер.

Ама некако не ми личи ова на потег на Конте, он вакво нешто не би направил. :unsure:

Нема заебанции со мистерот! Точно е заради одбиените понуди! Му кажуваат не си потребен. Али јас би го изоставич Џовинко. Дечкото игра многу лошо, не е истиот додека играше во Парма. А кваљарела мислам дека е најдобра замена за во европа! Си гази кога влегува ко резерва :)

Нема заебанции со мистерот! Точно е заради одбиените понуди! Му кажуваат не си потребен. Али јас би го изоставич Џовинко. Дечкото игра многу лошо, не е истиот додека играше во Парма. А кваљарела мислам дека е најдобра замена за во европа! Си гази кога влегува ко резерва :)
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 16:36 ---

Точно, ама што има Конте тука, нека си го земе за секој случај на список, па после не го играј ако сакаш. Вака некако глупа ситуација се створи, а познато е Кваља дека е прилично себичен играч, а и она со Алесио не се заборава.

Точно, ама што има Конте тука, нека си го земе за секој случај на список, па после не го играј ако сакаш. Вака некако глупа ситуација се створи, а познато е Кваља дека е прилично себичен играч, а и она со Алесио не се заборава.

Мислам дека мораше еден да одпадни од напаѓачите за Освалдо да влези.

Мислам дека мораше еден да одпадни од напаѓачите за Освалдо да влези.

Мислам дека има 25 места, можеше комотно Кваљарела да влезе, а после ако сака нека не го става на ниедна утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom