Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Првите пет стрелци на Јувентус:

1. Карлоз Тевез 11
2. Артуро Видал 10
3. Фернандо Љоренте 9
4. Пол Погба 6
5. Андреа Пирло 3

Она што ме радува е што Љоренте целосно се уклопи во тимот, иако паузираше цела година од фудбалските терени. Да ви кажам искрено бев скептик околу Лавот (Што не беше случај тоа за Тевез и Огбона), мислев дека нема да се снајде во Италија, ама се покажа и докажа дека заслужено е во стартните 11 во тимот. Конте на целосен начин го разбра играчот кој кога дојде кај нас самодовербата му беше на најниско можно ниво, и почна да добива повеќе шанси. Сега е меѓу еден од најдобрите напаѓачи во лигата, по подолго време единствениот фудбалер што потсеќа барем малце на Трезегол, кој што е прав убиец во шеснаесетникот и одличен играч со глава... така да... очекувам викендов да даде некое голче против "чесните" :pipi:

@blanco

C_3_Media_1737137_immagine_ts673_400.jpg

pic_1208710039.jpg

Првите пет стрелци на Јувентус:

1. Карлоз Тевез 11
2. Артуро Видал 10
3. Фернандо Љоренте 9
4. Пол Погба 6
5. Андреа Пирло 3

Она што ме радува е што Љоренте целосно се уклопи во тимот, иако паузираше цела година од фудбалските терени. Да ви кажам искрено бев скептик околу Лавот (Што не беше случај тоа за Тевез и Огбона), мислев дека нема да се снајде во Италија, ама се покажа и докажа дека заслужено е во стартните 11 во тимот. Конте на целосен начин го разбра играчот кој кога дојде кај нас самодовербата му беше на најниско можно ниво, и почна да добива повеќе шанси. Сега е меѓу еден од најдобрите напаѓачи во лигата, по подолго време единствениот фудбалер што потсеќа барем малце на Трезегол, кој што е прав убиец во шеснаесетникот и одличен играч со глава... така да... очекувам викендов да даде некое голче против "чесните" :pipi:

@blanco

C_3_Media_1737137_immagine_ts673_400.jpg

pic_1208710039.jpg

не отсуствуваше од фудбалсите терени си имаше тренинзи само од такмичења што отсуствуваше поише ама па влагаше по 10-15 мин да им даде по 1 гол

не отсуствуваше од фудбалсите терени си имаше тренинзи само од такмичења што отсуствуваше поише ама па влагаше по 10-15 мин да им даде по 1 гол

Епа Ниги, знаеш тоа колку значи за играчот што цела година ја седи на клупа, и чат-пат на секој трети натпревар му даваа 30 минути на терен да се размрда

нема има некој по 1 година тачно лежат у кревер од повреда па се вракат брзо како роси и др. , или па некој кесе повредат како бентрер па после пијат по кафани не е толку страшно со љоренте поштен народ си тренира

@Scirea

Фали уште во љубовни проблеми да ме тагираш и да биде комплетна операта :LOL:

Тоа е тоа Мондо, неможам без тебе... :love:

Ај сега малце посериозно, има уште 2-3 дена до крај на трансвер периодот, а Марота уште свршува на наградата за најдобар спортски директор за минатата година. Гледам нит сме активни, нит бутур. Онака отвараш ФБ, ќе ја прочиташ по стотти пат веста за Вучиниќ и Интер и толку. Пак почна да не трола, а што планови имавме на почеток на јануари, Гуарин, Менез, Берарди, нормално неможеше да помине т.периодов без Кавани и Ибрахимовиќ... Стварно понекогаш не го можам тролот :(

Конте има нов договор на маса. 4.5 милиони по сезона до 2018 година, и поголем удел во трансферите. Се очекува кон средината на Февруари да почнат преговорите меѓу Марота и Конте за него.

Па реално ако нема намера Марота да купува нешто поасално, тогаш воопшто нека не купува ништо. Не ми требаат падоиновци и пелузовци во тимот.

После тешките периоди на разводи во Јувентус конечно и среќен брак во фан клубов. Заедно да дочекате и титула во ЛШ. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom