Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.921
- Поени од реакции
- 89.914
Абе од Кина до Скопје порачкава си стаса за месец...само проблемов е од Скопје до Прилеп шо не е стасана еве 2 месеци ја чекам џабе![]()
Значи до кај нас е проблемот...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе од Кина до Скопје порачкава си стаса за месец...само проблемов е од Скопје до Прилеп шо не е стасана еве 2 месеци ја чекам џабе![]()
Првите пет стрелци на Јувентус:
1. Карлоз Тевез 11
2. Артуро Видал 10
3. Фернандо Љоренте 9
4. Пол Погба 6
5. Андреа Пирло 3
Она што ме радува е што Љоренте целосно се уклопи во тимот, иако паузираше цела година од фудбалските терени. Да ви кажам искрено бев скептик околу Лавот (Што не беше случај тоа за Тевез и Огбона), мислев дека нема да се снајде во Италија, ама се покажа и докажа дека заслужено е во стартните 11 во тимот. Конте на целосен начин го разбра играчот кој кога дојде кај нас самодовербата му беше на најниско можно ниво, и почна да добива повеќе шанси. Сега е меѓу еден од најдобрите напаѓачи во лигата, по подолго време единствениот фудбалер што потсеќа барем малце на Трезегол, кој што е прав убиец во шеснаесетникот и одличен играч со глава... така да... очекувам викендов да даде некое голче против "чесните"
@blanco
![]()
![]()
не отсуствуваше од фудбалсите терени си имаше тренинзи само од такмичења што отсуствуваше поише ама па влагаше по 10-15 мин да им даде по 1 гол
Кој филм е ова жити се сакам да го гледам, пошто интересен глумец ми е овој (ептен јако улога имаше во Хенговер)![]()