Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana.sala.
epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana.sala.
Muki-20 и MIKI1 ?epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana.sala.
Нека ги тагне двајцата да се презентираат, па да изгласаме подобар.Ајде M&M нека излезат со факти кој е подобар па да им помогнеме на кутрото девојче да се одлучи.
Јас да си се пофалам...таа што ја бркав 2-3 месеца,и што се фативме ,ја одјебав од онакасе беше убаво,имавме и време и внимание и односи и се што сакав,ама нешто ме тераше да раскинам
така да и раскинав со лесно срце и она не го прифати тоа од почетокот,ама со тек на време ме сфати
така да сега ми е поубаво од кога и да било,и не се замарам со девојчиња,освен со една од тука што си го имаме 'муабетот'... И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат
Sent from my C2105 using Tapatalk
Ах, јака фалба.
Се надевам дека некоја тебе ќе те одјебе иако се било ок, само од онака.![]()