Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Черчи е добар, ама јас мислам дека ако може да го земаме Менез нема воопшто да погрешиме.

Јас сум за Черчи, подобра опција е од Кандрева и Нани.

:pos: legendooooooooo!

Jas pa mislam deka treba da startuvame vaka :

Buffon

Barzagli Bonucci Chiellini

Licht Vidal Pirlo Pogba Asamoah

Tevez Llorente

ти не мислиш,ти го копираш Конте

таа тројка во одбраната мора да се преправи во стандардна 4ка

ти не мислиш,ти го копираш Конте

таа тројка во одбраната мора да се преправи во стандардна 4ка

А зошто сега да се поправи кога играме 15-1-1 во Сериа А?

за подобро да се истренира догодина во ЛШ

Кој да игра лев бек? Киелини? Не зафркавај. Додека не купиме правилен лев бек, не можеме да играме со 4ка во одбрана. Импровизациите се лоша работа.

Киело не е импровизација на лев бек,Киело ја започна кариерата како лев бек........не е креативец па да речиш ќе се гуши на лев бек.......

во оваа тројка назад Киело ниту бек ниту халф ниту либеро,повеќе се греши со ваква поставеност и безполезно е повеќе вака да се настапува во ЛШ,се виде мн добро дека најголема слабост на тимот е ваквата поставеност на одбраната

Киело не е импровизација на лев бек,Киело ја започна кариерата како лев бек........не е креативец па да речиш ќе се гуши на лев бек.......

во оваа тројка назад Киело ниту бек ниту халф ниту либеро,повеќе се греши со ваква поставеност и безполезно е повеќе вака да се настапува во ЛШ,се виде мн добро дека најголема слабост на тимот е ваквата поставеност на одбраната

Киелини на класична лев бек позиција е огромен минус. Играше неколку пати во претходните сезони и во Италија и во Јуве но никако не игра добро таму.

Ма вие се зафркавате со Нани или озбилно има некој кој го сака да дојде .Да му ебам у тоа кинезот не ни игра прва постава а му ставиле цена од 22 милиони евра а да не правиме муабет колку плата може да побара .Мене ми е желба Мата ,човекот е страшно добар и не е во прва постава на Челзи што можело релатино лесно да дојде е сега цената е малку солена хахах .
Најреална опција во јануари е Менез кој во Рома беше супер а мислам и дека ке се снајде довро .,па и да не се снајде би го змемале само за некој милион а и платата ке му биде реалтино ниска со оглед на другите конкуренти .

Јуве го бара Перин во возврат за ПДЧ

Не е лошо, со оглед на тоа што чинам и Буфон рече дека детето има талент и потенцијал.

Друго, кога би морал да бирам помеѓу Нани, Чечри и Менез-ама нели овој тешко да дојде-, тогаш дефинитивно Черчи :). На крај, па и да не испадне како Јуве материјал полесно ќе биде продаден на некој италијански тим, од колку Нани или Менез.

Предлог за некое друго крило? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom