Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
S напиша:
The home of 2006 World Cup winner Gennaro Gattuso was raided by police this morning in the latest betting match-fixing twist.

The Cremona based investigators, as part of their next step in their lengthy inquiry, have placed the Milan legend under investigation for alleged wrongdoing.

Cristian Brocchi, a former midfielder with Milan and Lazio, also had his property searched by the authorities on Tuesday.

The Gazzetta dello Sport writes that four men, believed to have been acting as intermediaries between players and betting syndicates, were arrested today for questioning.

The Gazzetta also writes that authorities are taking a close look at a number of top-flight games involving Milan, Juventus and Inter.

Those under the microscope are Milan-Lazio, Chievo-Milan [both February 2011], the March 2011 Milan-Bari, Juve-Lazio [April 2012] and Palermo-Inter [April 2013].

Абе се ќе напрат да го паднат овај јуве апсолутно се

Тимовите не се под истрага... така да :свиркам:

Не може нам нико ништа, јачи смо од судиеее... :icon_lol:

Броки е вмешан, Јуве и играчите на Јуве не се вмешани ..
--- надополнето: 17 декември 2013 во 14:50 ---

--- надополнето: 17 декември 2013 во 14:50 ---

... И Гатузо. За нас бил сомнителен натпреварот Јуве - Лацио, кога победивме 2-1, Дел Пиеро кога даде гол од слободен на крајот.
--- надополнето: 17 декември 2013 во 15:22 ---
На нашиот натпревар главното макро е Броки. Линк.

Се надевам дека Буи ќе добие шанса, да видеме со што квалитети располага детето (y)

Сега прочитав дека Марота во Јануари ќе одел по Черчи... богами голем пат ќе изоди :icon_lol:.

BTW Џакерини во полуфиналето на англискиот Capital One Куп :)
--- надополнето: 17 декември 2013 во 23:24 ---
BTW Џакерини во полуфиналето на англискиот Capital One Куп :)

Го гледав натпреварот и Џакерини беше одличен (y)

Како добро би ни дошол за утрешниот натпревар против Авелино :D

Да го освоиме купот, и лигата ќе имаме 4 ѕвезди на дресот... само тоа посакувам, па макар нека ја баталат и Лига Европа, само да ги освојат овие две натпреварувања...:X3:

Да го освоиме купот, и лигата ќе имаме 4 ѕвезди на дресот... само тоа посакувам, па макар нека ја баталат и Лига Европа, само да ги освојат овие две натпреварувања...:X3:

Знам дека ако ја освојат лигата ке има уште една звезда но како со купот ако го освојат ке имаат уште една звезда ?
Мислам дека за купот е друго обележје .....

Знам дека ако ја освојат лигата ке има уште една звезда но како со купот ако го освојат ке имаат уште една звезда ?
Мислам дека за купот е друго обележје .....

Пак е ѕвезда само сребрена. Онаа за првенствата е со златна боја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom