Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
немаш муда ни да признаеш да речеш у право беше погба е подобар од маркисио

а јас без размислување со 2 кила муда го ставив на маса и реков излезе маркизио сега ке тепаме и можеше и да не погодам да утнам и сите да ме заебавате после и да се десеше тоа ке признаев како машко ке кажев не сум бил у право што сум зборел а не вака како тебе ке ми глумиш сеа девица

'Ми се допаѓа' оти пак се вртиш во кругче исто па исто....... Прво проба со ај не пиши поќе, после со мситер иновативен, сега со мадиња поголеми, после шо ќе биди сакаш да ги мериме или дека на ФИФА си подобар?? :) Имаш 2кг мадиња на форум бравос ааабе дете дете ...

Прва победа на Конте против Парма на гостински терен одкако е тренер на Јуве.
Тешка победа, доста резервирано игравме,но ова се итекако важни 3 бода.
Барза е зверка , поим за констатност у форма :cuc:
Погба освен голот тапа изигра, веќе 2-3 утакмици уназад е доста слаб и нефокусиран.
Сега ги чекаме Реал... :D

'Ми се допаѓа' оти пак се вртиш во кругче исто па исто....... Прво проба со ај не пиши поќе, после со мситер иновативен, сега со мадиња поголеми, после шо ќе биди сакаш да ги мериме или дека на ФИФА си подобар?? :) Имаш 2кг мадиња на форум бравос ааабе дете дете ...

ако трпи си сега ми глумеше лош сарказам.... епа Маркисио il principe all hail the the prince :cuc:

ако трпи си сега ми глумеше лош сарказам.... епа Маркисио il principe all hail the the prince :cuc:

хахаха е сега кој е лош во сарказмот, па уште сериозно мислиш дека си трпам па и велиш трпи си ахаха браво имаш standing ovation. Имај уба вечер доста ти беше вртење во кругче

Ептен го тупите на темата Маркисио vs Погба.
Погба е подобар од што беше Маркисио на негови години,али уште е млад и доста неискусен, нема констатност и веќе некое време игра безвезе.
Не дека и Маркисио е нешто подобар во поседно време:P

Заебете тоа, она на Амаури ако влезеше ... :vozbud:

Ептен го тупите на темата Маркисио vs Погба.
Погба е подобар од што беше Маркисио на негови години,али уште е млад и доста неискусен, нема констатност и веќе некое време игра безвезе.
Не дека и Маркисио е нешто подобар во поседно време:P

Заебете тоа, она на Амаури ако влезеше ... :vozbud:

Баш на то помислив пред 2 години викав 'Амаури се тие опростено мајсторе' и ми се сврти мн лоша мисла во глата :D

хахаха е сега кој е лош во сарказмот, па уште сериозно мислиш дека си трпам па и велиш трпи си ахаха браво имаш standing ovation. Имај уба вечер доста ти беше вртење во кругче

ок ајде за крај едно МаРкиСио all hail the PRINCE :vozbud:

E bash mi se prai kejf so gi pobedivme ovie gnidi 0-1 i 3 novi bodovi , 3 utakmici po red bez primen gol , znaci zelbata na @Mondonico se ostvari , pobedivme protiv Genoa 2:0 , Catania 4:0 , Parma 0:1 ... :)

Neeeeext ?

Не сакам да упаѓам во дискусија али Niggersinparis е до негкаде во право сезонава Маркисио игра далеку под очекувањата дали тоа се должи на повредата уште во супер купот против Лацио или додека пак се поголемата минутажа што ја добива Погба ... и коментаторите на АРЕНА СПОРТ рекоја дека сезонава игра под очекувањата и дека нее исклучено на зима Маркисио да си ги спакува куферите ... има уште 2 месеци да си осигура место во тимоте на Јувентус

Можеби Маркизио во моментов ја нема достигнато формата која ја имаше пред повредата,но јас ја гледам иднината на средината на Јуве, во Маркизио и Погба (нормално, ако и Мино Раиола го сака истото), но и покрај тоа е далеку од лош. Клаудио е јуве-материјал, така да сметам дека тој е столбот околу кој треба да се гради средината на Јуве во следниов период. Тоа дека Маркизио ќе си ги спакува куферите е научна фантастика и класично непознавање на состојбите од страна на коментаторите на Арена Спорт.

бтв. Ештон е во Јуве поради фактот што е дете на Јувентус, што од јуниорски тим па се до професионален е во Јуве, и не е продаден, а камоли Маркизио. Играч миленик на публиката, роден во Торино, од 9 години игра во Јуве, така да скоро е невозможно да го видиме во друг дрес освен оној на Јуве.

не значи ако е дете на Јувентус дека треба да го третират кој знае што и ако Погба е дојде како што викаме од вчера дека ке не напушти така лесно.И да не напушти ке ни ја наполни касата до врв и ке уживаме во неговата заложба за титулата.Точно е дека не беше посебен оваа вечер но даде гол кој може и титула да не чини .
Маркисио е класа играч но по се што видовме од него оваа година заклучивме дека треба да се пушта само од клупа т.е Погба-Пирло-Видал се недопирливи .Јувентус оваа сезона не се чуствува толку одсуствата можеме и без Тевез и Вучинич бидјеки ги имаме Квањарела и Љоренте па и Џовинко .
Само на местото на Лихштајнер сме лоши со Падоин .
Да ве прашам дали некој има информации каде игра Јакинта ?Или игра голф како Пепе хахха .
Можно ли е да се врати Лихштајнер со Реал Мадрид ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom