Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И на Sky најавиле 4-3-1-2 формација. Маркизио како AMF, како што и играше едно време за Италијанската репрезентација.

FLASH da Sky: Conte prova il 4-3-1-2: Buffon, Caceres, Barza, Bonny, Chiello, Vidal, Pirlo, Pogba, Marchisio trequartista + Tevez Llorente

Ако излеземе вака ќе кажам едно големо БРАВО за Конте, па макар и изгубеле со 5-0.

само што јас на фифа играм со асамоа амф и најклучен играч ми е асистенции и голови од него највише и после него ка вајс најбитен играч ми е тевез што игра сс, ако играме со асамоа амф а маркизио лев бек ке тепаме 100% ако не незнам не одговрам јас ништо

само што јас на фифа играм со асамоа амф и најклучен играч ми е асистенции и голови од него највише и после него ка вајс најбитен играч ми е тевез што игра сс, ако играме со асамоа амф а маркизио лев бек ке тепаме 100% ако не незнам не одговрам јас ништо

А ако го имавме Кавани и го игравме како CMF оти многу простор зафаќа во нападот пошто мн широк е ?
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 01:30 ---
Редно беше... дај боже со овој состав да излезе да не ги гледам падоин,исла и слични инвалиди... инаку може некој од постручните да каже што и фали на оваа формација ?

Мене ми личи на варијанта на 4-4-2 дијамант не на 4-3-1-2 ... али ајде што му фали ? Вистински АМ или треквартиста како Џакерини,Џовинко е сеа дека играме против реал тое другата мака. НО во оваа ситуација во која се наоѓаме со повредите и со тоа што ни требаат одлични дефанзивни 'бекови' за роналдо и бејл апсолутно ништо не му фали ...

Па сеа како, ти га местиш формацијава, а после викаш не одговараш ништо...
Кј има тоа ??
И пиши му меил на Маркизио, дека цел живот живел у заблуда, дека он е уствари лев бек :pos:

Па сеа како, ти га местиш формацијава, а после викаш не одговараш ништо...
Кј има тоа ??
И пиши му меил на Маркизио, дека цел живот живел у заблуда, дека он е уствари лев бек :pos:

Таман сега ќе го извежбаме како лев box to box бек ( следна позиција која нигерот ќе ја открие ) ќе му порасни цената едно 20-30 милиони и ќе го извадиме новиот Бејл v2.0 , го продаваме на реал за 80 милиони таман дотогаш Кавани ќе подостари и со тие пари ќе купиме 2x Кавани. Едниот ќе игра лев бек другиот десен бек :D :pos:

Смејте се али да го земевме Кавани сега ќе беше друга приказна со Матадорот. :) Го продадоа Џак, Матри=20м, Џовинко, Ква, Падоин, Исла, Пелусо и уште некоја петарда ете ти добра заработка. Па и нека фрлат некој милион немора да продаваат играчи за да купат некој. Кавани+Коларов хмм. :D

Мислам дека е време Конте малце да ја чукне главата (периката) и да се осврни на искуството во тимот. Не сите фудбалери ја имале таа чест да го напуштат Бернабе со крената глава. Од последниот дуел во 2008, останати се само Келини и Ештон (Џовинко не го рачунам, тој тогаш правеше ајвар на клупа). Последните Мохиканци на Јувентус. Несакам да му се мешам во работата на Конте, но мислам дека крајно време е да го извади црепот Бонучи, и на негово место да дојде Келини, и да му се направи простор на уште една легенда, која се надеваме дека одново цел Бернабе ќе го испрати со овации. Дури ни Буфон, кој веќе еве 13-та година е во Јувентус, го нема осетено триумфот на Бернабе, но затоа тука е DJ Паулино, со своето искуство да му покаже, како да го напушти Мадрид со крената глава.

Паоло Де Чеље > Герет Бејл

Јас вечерва би играл со елката 4-3-2-1 со МВП средина и пред нив Џовинко,Тевез и Љоренте. Со густ среден ред да не дозволиме да ја организираат нивната игра и ќе ни биди полесно да се одбраниме.

Гледајте ги младинците на Еуроспорт, сега играат во 16 часот

http://www.rezultati.com/utakmica/0rmcVk6a/#postave;1
И копиљациве иста формација... кој бот ја измислис оваа не ми се јасно?!!
Па сака и младите да се навикнат на таа формација, за да може после да се вадат и од таму играчи, паметно. Ама со оглед на тоа што ''талентите'' во Италија добиваат шанса на 22-3-4 години, тотално бескорисно е ова, и онака сите ке завршат по Падова, Новара и сл.

Незнам за вечер, ама се ми се чини дека Конте пак ке излезе со 3ца назад, мислам 3-5-1-1. Премногу е ризично да се играат и Касерес и Огбона одеднаш и тоа и двајцата неприродна позиција. Првиов веројатно недоволно опоравен, а вториот без никакво искуство во ЛШ, а не ни импресионираше нешто посебно досега тоа што одигра...

Euforija....... Ajdeeeeeeeeee JUVE!!!

1378162_564061583660495_797191704_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom