Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вучиниќ и Лихштајнер не се повикани со Реал што значи дека нашиот и ваш миленик Исла ќе стартува.

Buffon - Barzagli - Bonucci - Chiellini - Pogba - Pirlo - Vidal - Marchisio - Asamoah - Tevez - Llorente ..

Ako gledate samo vo ovoj sostav ke imame dosta silna formacija , site fizicki spremni , i sekako deka ke agresivnosta i pretpazlivo ke zavrsime OK..

Таман и така сакаше да преку Јуве да осигура трансфер у Реал сеа му е мајката да се докаже пред Галактикосите :D

Buffon - Barzagli - Bonucci - Chiellini - Pogba - Pirlo - Vidal - Marchisio - Asamoah - Tevez - Llorente ..

Ako gledate samo vo ovoj sostav ke imame dosta silna formacija , site fizicki spremni , i sekako deka ke agresivnosta i pretpazlivo ke zavrsime OK..

Ако ја играш пак Јувентус кажи и ние да фатиме некој денар. :D

Гледам и Видал го викнале,значи може да се рачуна на него... а ако може да се рачуна на него, тогаш сигурно вака почнуваме

................................Буфон.................................
.............Барѕа........Бонучи...........Келини.........
Видал.....Маркиз...Пирло....Погба....Асамоа....
........................Тевез......Љорен/Џио.................

И 2-3 комада во наша мрежа :icon_mrgr:

јас не пишувам мнгу формаци ама глетам се сте се распишувале ок
-

..............Буфон

Исла-Барљази-Бонуќи-Киелини-Маркизијо
..........Видал-Погба-Асамоа
...............Тевес-Лоренте

ако играме вака 100 посо победа е сеа ако не играме вака не гарантирам ништо

јас не пишувам мнгу формаци ама глетам се сте се распишувале ок
-

..............Буфон

Исла-Барљази-Бонуќи-Киелини-Маркизијо
..........Видал-Погба-Асамоа
...............Тевес-Лоренте

ако играме вака 100 посо победа е сеа ако не играме вака не гарантирам ништо

Море бот не си ги знајш играчите, Чијелини е правилно.

Прва работа што Конте треба да ја направи со Реал е ДА ЈА СМЕНИ ФОРМАЦИЈАТА СО 4 ОДБРАНБЕНИ!

Во Италија таа е перфект формација да се тепаат екипи ко Верона, Сасуло итн. Сега повеќето екипи и таа формација ја користат. Во Европа претходните 2 натпревари се доволен показател дека не може таа формација во ЛШ натпреварување.

точно кажано кико ...
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 20:27 ---
Овој пораз треба да им биде еден цврст шамар по лице на играчиве на Јуве, да се освестат малку. Направија од готово, вересија. Но тоа е. Тежок распоред, мораше еднаш и да се изгуби, што е тука е. Важно е после овој пораз да излезат со поуки, дека мора да се стегнат заби до 90 минута за победа, плус мораше да се калкулира со темпото бидејќи на Јуве му претстои натпревар во ЛШ со Реал.

И мора да сватат дека оваа година Италијанскиве екипи го кренаа квалитетот, особено Рома и Интер го сместувам тука, за разлика од лани кога само Наполи можеше да ја загрози позицијата на Јуве.

Во поглед на бодови на табелата, не е којзнае колкава катастрофа овој пораз, Рома се 4 бода пред Јуве, но и нив им престојат тешки натпревари, плус меѓусебен со Наполи и Рома така да сезоната е долга и се може да се очекува.

се сложувма и со ова

Добар е Џовинко со глава. На најновава пес со глава гол дадов, а на претходните на ист начин се дешаваше да примам. Опасен скокач е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom