DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Марко Мота изгледа го спремаат за со Реал.Имам верба во дечково се си мислам дека позитивно ќе не изненади.
Па последниот пат во Рома ко беше К.Роналдо не мрдна од него

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марко Мота изгледа го спремаат за со Реал.Имам верба во дечково се си мислам дека позитивно ќе не изненади.
Не можам да ве сфатам како може да велите дека доволно ќе ни биде бод утре. Рома си победува, а ние овде уште бодови да фрламе. Со кој и состав да играме, мора да се победи. Фиорентина без Гомез е буквално импотентна во нападот, не смее да се помисли на примен гол утре. Мора да ја спуштиме топката на земја и со смирена игра да победиме. Се освен победа утре е неуспех. Само на тој начин имаме шанси да го освоиме третото скудето по ред. Ако почнат муабетите со овие ни е доволно нерешено, со овие она-ова, СМЕ НАЕБАЛЕ.
Прва работа што Конте треба да ја направи со Реал е ДА ЈА СМЕНИ ФОРМАЦИЈАТА СО 4 ОДБРАНБЕНИ!Па последниот пат во Рома ко беше К.Роналдо не мрдна од него![]()
Не можам да ве сфатам како може да велите дека доволно ќе ни биде бод утре. Рома си победува, а ние овде уште бодови да фрламе. Со кој и состав да играме, мора да се победи. Фиорентина без Гомез е буквално импотентна во нападот, не смее да се помисли на примен гол утре. Мора да ја спуштиме топката на земја и со смирена игра да победиме. Се освен победа утре е неуспех. Само на тој начин имаме шанси да го освоиме третото скудето по ред. Ако почнат муабетите со овие ни е доволно нерешено, со овие она-ова, СМЕ НАЕБАЛЕ.
Да бе го заборавивме Касерес... се враќа во вистински момент, само Конте да не го извади интерашон Исла против Реал. Ќе го пцујам до 101 и назад.
Faith in Juventus restored
Леле како можевте добиен натпревар да изгубите, ме заебавте за пари![]()