Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Марко Мота изгледа го спремаат за со Реал.Имам верба во дечково се си мислам дека позитивно ќе не изненади.

Па последниот пат во Рома ко беше К.Роналдо не мрдна од него :D

Не можам да ве сфатам како може да велите дека доволно ќе ни биде бод утре. Рома си победува, а ние овде уште бодови да фрламе. Со кој и состав да играме, мора да се победи. Фиорентина без Гомез е буквално импотентна во нападот, не смее да се помисли на примен гол утре. Мора да ја спуштиме топката на земја и со смирена игра да победиме. Се освен победа утре е неуспех. Само на тој начин имаме шанси да го освоиме третото скудето по ред. Ако почнат муабетите со овие ни е доволно нерешено, со овие она-ова, СМЕ НАЕБАЛЕ.

hahhahaha

Ни Андора не прима четири парчиња за 14 минути :facepalm:. Дали се свесни кретениве колку ми кренаа притисок сега? Главата ќе ми пукне!!! Успеаја да примат 3 гола од Роси кој до вчера беше во инвалидска количка и кариерата му висеше на конец. Браво кретени едни:facepalm:

Па последниот пат во Рома ко беше К.Роналдо не мрдна од него :D
Прва работа што Конте треба да ја направи со Реал е ДА ЈА СМЕНИ ФОРМАЦИЈАТА СО 4 ОДБРАНБЕНИ!

Во Италија таа е перфект формација да се тепаат екипи ко Верона, Сасуло итн. Сега повеќето екипи и таа формација ја користат. Во Европа претходните 2 натпревари се доволен показател дека не може таа формација во ЛШ натпреварување.

Џузепе Роси не бил добар се повредувал имал тешка повреда немал да биде више истиот.. Па да н ее истиот, уште подобар е...
Коа ќе му текне на некој дека нашиов тим плаче за играч од типот на Квадрадо...Можеби човекот киксна и напраи асистенција за нас ама учествуваше во 3 гола на тимот и не можеа нашиве ТЕШКАШИ топката да му ја земат...
ПАдоин :facepalm:
Буфон:facepalm:
Конте:facepalm:
Јувентус колективно :facepalm:
Толку ли ни беше... Сеа сме како Милан сезоната ние коа станавме шампиони...
Се надевам нема да поминеме групи сезонава во Лш за да не се брукаме повеќе...не сакам ни да замислам што ќе ни се случи ако се паднеме со Арсенал, Баерн, Дортмунд, Барса, Реал oh wait со Реал во среда играме...:(
Ова не е шамар ова е силување.. За 5 минути ни дадоа 3 гола бе ејјјј.... Ама така е Падоин во состав немаш играч да стаиш па малку ни е бе...

Wow место рутински да ги решат ... која патетика.
1. Падоин - трансфер аут. Ако ништо повеќе досега чоек можеше да се надева на некој просечен перформанс ова денес беше повеќе од лошо.
2. Погба - после мечов цената му падна за 20М. Заинтересирани?
3. Тројката назад. Ќе му кажи некој дека почна сезоната?
4. Љоренте - Бендтнер вратиииии сеее

Леле како можевте добиен натпревар да изгубите, ме заебавте за пари:mad:

После дуелот со Реал, Конте и играчите треба сместа во тренинг центарот да си ја пуштат утакмицата да си земат пуканки и да видат што точно им се деси.

Aj ne placete ko mali deca.

Ednostavno problemot e sto igracite nashi premnogu igrat lagano , ko da igrat protiv Salernitana , go nema toa volja od pred 2 god. , isto taka treba da smenime formacija , sekako deka ne pominuvame bash najdobro , no sepak skorot 6-1-1 E SUPER ...

Super e zatoa sto sme igrale protiv Inter vo Milano , na gosti Firenze , "gosti" Torino , doma protiv Milan .

Llorente beshe dobar vo napadot , problemot e kaj odbranta , poslednite 2 sezoni primivme pi 20 i 24 gola , ovaa sezona na prvite 8 utakmici kolku sme primile? mnogu od toa sto sekoj ocekuval .

Taka da odbrana na 4 , i ni fali Lichsteiner , ni fali super GIACCHERINJO koj trrcase celo vreme!

Sepak jas veruvam vo Konte i ekipata , napred JUVE!

Не можам да ве сфатам како може да велите дека доволно ќе ни биде бод утре. Рома си победува, а ние овде уште бодови да фрламе. Со кој и состав да играме, мора да се победи. Фиорентина без Гомез е буквално импотентна во нападот, не смее да се помисли на примен гол утре. Мора да ја спуштиме топката на земја и со смирена игра да победиме. Се освен победа утре е неуспех. Само на тој начин имаме шанси да го освоиме третото скудето по ред. Ако почнат муабетите со овие ни е доволно нерешено, со овие она-ова, СМЕ НАЕБАЛЕ.

Прв болд: Мислам дека сега свати

Втор болд: Наебавме веќе... само финтата е што уште некои беа оптимисти за нашата игра која веќе цела Италија и Европа ни ја научи

Морам да се самоцитирам

Да бе го заборавивме Касерес... се враќа во вистински момент, само Конте да не го извади интерашон Исла против Реал. Ќе го пцујам до 101 и назад.

Faith in Juventus restored

Каков Faith, какви бакрачи, не Касерес... Господ да се симне одозгора не не спасува од дебакл против Реал
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 17:13 ---
Леле како можевте добиен натпревар да изгубите, ме заебавте за пари:mad:

Сега во среда ќе ни се одмаздите :LOL:

не дигајте паника мораше да им ја дадеме таа победа на Фиорентина ако добро се сечавате пред 2 години ни направија услуга кога го тепаа на Милан у гости и после ние станавме шампиони
:)

Единствена надеж в среда ми е Касиљас намерно да прими 3 гола дека не го клаваат да игра.

mixer-in-the-eyes_o_988950.jpg

За Среда намалете со песимизмот. Освен поединечните глупости ова беше блекаут.
Играта точно дека е прочитана донекаде ама факт е дека треба малку поголема посветеност. Првото полувреме го одработија на ниво за второто наместо рутински да го одработат заминаја во Мадрид.
Колку да ве потсетам, лани изгубивме дома од Интер отприлика во овај период кога требаше да играме all-in во ЛШ.

Формацијата. Ми се гади кога ќе читам дека не чинела 3-5-2. Таа формација ни донесе неколку титули и надмоќ над сите во Италија. Колку работеше во европа барајте снимки од Челзи, Селтик, Шахтјор ...
Што прави 4-3-3 Пуштете си снимка од Фиорентина-Јувенутс (20.10.2013) После замената Џовинко-Асамоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom