Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено се надевам дека имаше некоја повреда Лихштајнер шо место него Исла го кладе,пошто ако му е "тактички" потег на Конте,клоца ќе си манам. Онај антиталент ни на Интер поќе не му го пожелувам,Лихт со Тевез единствени позитивци во првото беа.Не знам дали Касерес е на клупата,пошто ако планираше да го вади Бонучи за напаѓач,мораше него да го игра место Исла. Чак и повреден да игра,3 пати поарна игра ќе покажи и на крило и во одбрана,и за центаршутој

Ајде момци,почнете да се браните :tapp:

Е*ем ви мамичето лузерско.На лето нека отвара новчаникот Ањели,и нека најдат некој врвен тренер пошто вака освен нервози,ремет и бруки нема ништо да добиеме

После ова првиот коментар на Конте очекувам да е отставка...или истерување пошо човекот незнае каде тера и очигледно не гледа дека со таа формација неможе да игра во ЛШ повеќе...Штета за Галата што испуштија 2 значајни бода кои потполно ги заслужија!

Тоа е таа тројка од позади еден промашен скок од нафрлена топка и одбраната е капитулирана.

фала ви за исла. фала на марота што не тролаше цело лето за 500.000. и не ми се верува дека го плукате конте. групава ја поминувате 102.3 посто. ќе ги искинете галата во гости.

После натпреваров едно е сигурно - формацијава 3-5-2 не е за во Лига на шампиони.Доколку не се смени и се игра со класични крила,нешто како 4-4-2 или пак 4-5-1 повеќе од осмина финале ќе биде само сон.

Еве уште еден Јувенташ се јави :pos:

кур ве боли ... во овие 2 години едно количе од пазар 3 ме коштате во кладилница на ЛШ

Ајде бе смирете се луѓе јас сум сигурен дека ја врвиме групата ама ова денес не е конте крив едноставно ете 2 удари два гола ...Локи мора прва да игра и со Квајарела и потребен е план Б нека е 4-2-3-1 нека е 4-3-3 само да се има
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 22:49 ---
кур ве боли ... во овие 2 години едно количе од пазар 3 ме коштате во кладилница на ЛШ

Eпа брат едноставно не пиши јас намерно не не пишав денес знаев дека ова ќе се деси

епа јас кога викам 2-2-6 дека треба и се виде дека сум у право 2 гола дадовме само што тој првиот гол ради 3-5-2 го примивме сеа тамана 2-1 ке беше од почеток да ме слушаше конте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom