Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Niggersinparis слушам Пелстер ќе го купвале Арапи. Пријави се за спортски директор. Сигурно ќе имаш буџет по твој вкус.

Договорот на Погба нема да се продолжува во скоро време, Раиола за Тутоспорт вели дека е сеуште рано и дека си има свој модел на работа и стратегија околу договорите на неговите клиенти:cautious: ... договорот на Пол истекува 2016 . Инаку барањата на Погба биле наводно повеќе од дупло од моменталната плата (1м плус премии) .

Договорот на Погба нема да се продолжува во скоро време, Раиола за Тутоспорт вели дека е сеуште рано и дека си има свој модел на работа и стратегија околу договорите на неговите клиенти:cautious: ... договорот на Пол истекува 2016 . Инаку барањата на Погба биле наводно повеќе од дупло од моменталната плата (1м плус премии) .

2016. Јас не би преговарал со него среде сезона. Ако добие помалку ќе биди малку демотивирачки, ако добие повеќе ќе си легни на брашното. Подобро ќе му поставам услови, ако се избори да ги исполни му ги потпишвам неговите барања. Фер инаф?

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
2016. Јас не би преговарал со него среде сезона. Ако добие помалку ќе биди малку демотивирачки, ако добие повеќе ќе си легни на брашното. Подобро ќе му поставам услови, ако се избори да ги исполни му ги потпишвам неговите барања. Фер инаф?

Not bad! (y)

Деби на Љоренте

Storari
Barzagli Bonucci Ogbonna
Isla Vidal Pirlo Pogba Asamoah
Tevez Llorente

Еве ви линкови, и зачувајте ја странава да не досаѓате на секој натпревар

Деби на Љоренте

Storari
Barzagli Bonucci Ogbonna
Isla Vidal Pirlo Pogba Asamoah
Tevez Llorente

Еве ви линкови, и зачувајте ја странава да не досаѓате на секој натпревар

јас немора да ја зачувам странава ако пише некој има известување горе десно со црвено

Street Fighter v2.0

Нека не го ризикува Видал нека влези идното капитенче наше
--- надополнето: 22 септември 2013 во 15:25 ---
Иако малце сеуште делува изгубен во просторот :D Љоренте досега има доста добра утакмица, ги доби сите дуели (y)

Првиот удар, првиот е*ан удар и гол.

Тевез :vozbud:

Лелел, шупак голманов. Статива - линија - статива и ја фати :(

Љорентееееееееееееееееееееееееееее :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom