Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте бре линкк у пичку матееррр 30 минути барамм. Кај глеате ?
Нигде другар, сите линкови се замрзнаа, и јас барам
Нигде другар, сите линкови се замрзнаа, и јас барам
http://livefootball.ws/12544-champions-league-copenhagen-juventus.htmlне го отвара овај канал бе изглеа нема да ја глеаме...
Sopcast Channel - 139893
makar sto poluvreme e, nemame srekja i ne pocnuvajte da placite po Lolo odma oti ova ne e natprevar kade sto treba da se odi so nesterirana varijatna a gubime 1-0 ... Quaglirella out Vucinic in ( ako e na klupata, ako ne onda Giovinco)
Сосема точно. Макар што Бонучи е најдобар во одбраната. Киело пак прај некој мали киксови некарактеристични за него, а Огбона не е лош назад толку, колку што ја грешава со долгите топки до напаѓачите (најчесто, неупотребливи).Истренирана варијанта бонучи десен централен и пелусо лево кој нема минута изиграно.
За Пелусо, доворно говори бројот што го зел на дресот - 13! Дрво недоделкано! Веќе е на повидок поголем талент од Молинаро!
Сосема точно. Макар што Бонучи е најдобар во одбраната. Киело пак прај некој мали киксови некарактеристични за него, а Огбона не е лош назад толку, колку што ја грешава со долгите топки до напаѓачите (најчесто, неупотребливи).