Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нигде другар, сите линкови се замрзнаа, и јас барам

Sopcast Channel - 139893

makar sto poluvreme e, nemame srekja i ne pocnuvajte da placite po Lolo odma oti ova ne e natprevar kade sto treba da se odi so nesterirana varijatna a gubime 1-0 ... Quaglirella out Vucinic in ( ako e na klupata, ako ne onda Giovinco)

Љоренте сега или никогаш. Ништо не играат двајцата напред заедно.

Не ме нервира толку резултатот, колку што ме нервира играта. Ова комотно можам да го наречам дека е НАЈСЛАБОТО полувреме од кога е Конте тренер на Јуве. Се надевам дека во второто ќе се врати препознатливиот Јуве.

Пелусо - АУТ, подхитна постапка.

Сега треба Љоренте да се фрли во игра. И две метра да не истрча, сигурно ќе изигра поубаво од ѕвездата Кваљарела.

Sopcast Channel - 139893

makar sto poluvreme e, nemame srekja i ne pocnuvajte da placite po Lolo odma oti ova ne e natprevar kade sto treba da se odi so nesterirana varijatna a gubime 1-0 ... Quaglirella out Vucinic in ( ako e na klupata, ako ne onda Giovinco)

Истренирана варијанта бонучи десен централен и пелусо лево кој нема минута изиграно.

Кој ќе ми заебе ден ако не Јуве, а на добар пат се за тоа.
Ако не ја вртат оваа ќе искршам се по дома:mad:

Абе ова офсајд беше кога Кваљарела излезе сам?
Ми се чини дека нозете му беа зад нозете на играчот на Копенхаген...

Истренирана варијанта бонучи десен централен и пелусо лево кој нема минута изиграно.
Сосема точно. Макар што Бонучи е најдобар во одбраната. Киело пак прај некој мали киксови некарактеристични за него, а Огбона не е лош назад толку, колку што ја грешава со долгите топки до напаѓачите (најчесто, неупотребливи).

Инаку, браво за Копенхаген. Многу чиста и прецизна игра, и се максимално мотивирани! Второто полувреме се надевам дека ќе паднат кондиционо, бидејќи не се навикнати на високо темпо.

Сосема точно. Макар што Бонучи е најдобар во одбраната. Киело пак прај некој мали киксови некарактеристични за него, а Огбона не е лош назад толку, колку што ја грешава со долгите топки до напаѓачите (најчесто, неупотребливи).

Кривицата е на Конте со составот а треба да ги искара сите на полувреме, ваква несериозност немам видено од кога е Конте. Па Видал ќе нафлуваше од зад нога, ахххх. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom