DelPiero10
10ka
Не знам зошто, али овој дијаманти ми е многу одвратен фудбалерсамо Коларов или Зунига
![]()
вајда поради ова
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто, али овој дијаманти ми е многу одвратен фудбалерсамо Коларов или Зунига
![]()
![]()
Ова вест е од твоите релевантни извори?
Мислам дека нема шанси тоа да се деси, не дека несакам, ама ова лето Манчестер немаат среќа со трансвериве, имаат ново неискусно раководство и ако не донесат нешто позначајно, нема шанси да го продадат Нани.
Nani nema da pomine nisto podobro od Elia kaj Conte, poznavajki gi negovite igracki i fizicki karakteristiki. Spored mene igrac koj moze da se donese za suma koja Juventus moze da ja plati (20-25 milioni) i koj bi legnal kako kec na desetka na ovoj tim i bi dal mnogu pogolema takticka sirina e Di Maria, koj kako stojat rabotive golemi se sansite da go napusti Real letovo.
![]()
Официјално, Џакерини е нов играч на Сандерленд. Се надевам дека ќе си ја оствари целта, а тоа е да биде повикан на Светското.
Но ете, околностите беа тие а можеби и Џакерини сака да си ги искористи убавите игри на Конфедерациите, па да се наметни повеќе, нешто што во Јуве не би имал шанса.Резерва во Јуве му дава поголема гаранција да игра на светско отколку најјак играч во Сандерленд.
Според Џанлука Ди Марцио. спортскиот директор на Норвич вчера бил во Италија, и понудил 10 мил. за Кваљарела, која Јувентус експресно ја одбил. линк