Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
M7VwlGc.jpg

Официјално, Џакерини е нов играч на Сандерленд. Се надевам дека ќе си ја оствари целта, а тоа е да биде повикан на Светското.

Не знам зошто, али овој дијаманти ми е многу одвратен фудбалер :D само Коларов или Зунига :)

Знам зошто го сакам Дијаманти, затоа што е многу добар фудбалер + тоа немаме асална левица во тимот а видовме со каков квалитет за слободни располага дечкото.. :)

Nani nema da pomine nisto podobro od Elia kaj Conte, poznavajki gi negovite igracki i fizicki karakteristiki. Spored mene igrac koj moze da se donese za suma koja Juventus moze da ja plati (20-25 milioni) i koj bi legnal kako kec na desetka na ovoj tim i bi dal mnogu pogolema takticka sirina e Di Maria, koj kako stojat rabotive golemi se sansite da go napusti Real letovo.

Ова вест е од твоите релевантни извори :icon_lol:?
Мислам дека нема шанси тоа да се деси, не дека несакам, ама ова лето Манчестер немаат среќа со трансвериве, имаат ново неискусно раководство и ако не донесат нешто позначајно, нема шанси да го продадат Нани.

Не е баш извор реален баш онака шпекулација, ама која се повторува и врти некое време. :)

Nani nema da pomine nisto podobro od Elia kaj Conte, poznavajki gi negovite igracki i fizicki karakteristiki. Spored mene igrac koj moze da se donese za suma koja Juventus moze da ja plati (20-25 milioni) i koj bi legnal kako kec na desetka na ovoj tim i bi dal mnogu pogolema takticka sirina e Di Maria, koj kako stojat rabotive golemi se sansite da go napusti Real letovo.

За Ангелко се шпекулира дека Реал бараат преку 35. така да заборај. И плус не ме импресионира како играч воопшто.
--- надополнето: 16 јули 2013 во 18:47 ---
M7VwlGc.jpg

Официјално, Џакерини е нов играч на Сандерленд. Се надевам дека ќе си ја оствари целта, а тоа е да биде повикан на Светското.

Резерва во Јуве му дава поголема гаранција да игра на светско отколку најјак играч во Сандерленд.

Иако селекторот Прандели го цени многу Џакерини, сепак заминувањето од Сериа А му ги намалува шансите во националниот тим. Може многу лесно да не се вклопи таму или пак да игра на некоја сосем нова позиција.
Во она што сум посигурен е дека на Огбона ќе му треба малку за да си го врати местото во националниот состав :P, освен ако не излезе некој комплетен флоп.
Дијаманти нека дојде, ама тоа не значи да не дојде играч од левата страна како Зунига. Прочитав дека Коларов е конечно испуштен, така да Камило ни останува солидна опција.

jWkasra.jpg

Пепе :pos:

Мело официјално во Галатасарај за 5 мил.

Резерва во Јуве му дава поголема гаранција да игра на светско отколку најјак играч во Сандерленд.
Но ете, околностите беа тие а можеби и Џакерини сака да си ги искористи убавите игри на Конфедерациите, па да се наметни повеќе, нешто што во Јуве не би имал шанса.

Денес ќе биде првата контролка на Јувентус со некоја екипа од маало. Уште од сега барајте линкови :D

Според Џанлука Ди Марцио. спортскиот директор на Норвич вчера бил во Италија, и понудил 10 мил. за Кваљарела, која Јувентус експресно ја одбил. линк

IMIXIbo.jpg

Според Џанлука Ди Марцио. спортскиот директор на Норвич вчера бил во Италија, и понудил 10 мил. за Кваљарела, која Јувентус експресно ја одбил. линк

Подобра понуда од оваа нема да добиеме, реална цена за играч кој е вишок во екипата. Само Господ знае што мисли Марота.

За денеска можен состав:
(3-5-2) Сторари; Мота, Огбона, Пелусо; Лихт, Падоин, Роси, Видал, Аса; Љоренте, Тевез.
Огбона инаку изјави дека Конте го испробувал на позиција последен играч(либеро, позицијата на Бонучи) и дека многу повеке му одговарала бидејки има повеке време за читање на играта. Така да, ако се покаже дечкото, многу е веројатно Лео да заигра на позицијата на Барзаљи, а Огбона во средина.

Сега откога се прочитав и јас што напишав, што бара Мота у составов? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom