Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^^ Точно, таа е за Јужна Америка.

Оваа е за Европа

vidal_14_by_finalverdict-d6cbvgk.jpg

:P

Za 30 milioni bi bilo dobro da se spakovaat dvajcata so pandelka i da se ispratat vo Germanija :D

Sala nastrana, dokolku ima vistina vo informacijata, mislam deka ni Conte, ni Marotta, ni Agnelli nema mnogu da razmisluvaat dali da ja prifatat (i pokraj onie najavi deka Giovinco e nedopirliv). Sekako pod uslov Jovetic da stane Juvetic.

Фифа агентот Петралито се сретнал со Волфсбург ама немало никаква дискусија за Матри и Џовинко

Џовинко е одличен за резерва а Вучко би го дал за околу 15 мил.

Ја би ги шитнал за парите, ма да мислам Џовинко треба уште една сезона да добие шанса тука.

Со тие 30 милиона од продажбата и уште 30 милиони од други трансфери можеме Кавани да го донесеме :P А Нигер ? :pos:

Дечки сакав да ве прашам има ли од форумов такви т.н Официјални DOC фанови на Јуве, што е на Јуве.мк?
Пошто сакав и ја да се регистрирам оваа година па некој што е член од тука да ми одговори преку пп на некои прашања во врска со ова :)

Џовинко е одличен за резерва а Вучко би го дал за околу 15 мил.
Море мислам дека Вучко е каде каде подобра опција од Џовинко.

Во моментов се клучните преговори меѓу Јуве и Торино за Огбона. Се шпекулира сумата 10 мил. + половината од Имобиле која се проценува околу 4 милиони, а вчера Торино ги откупи другите 50 % од Имобиле од Џенова, така да Имобиле најверојатно ќе биде целосно играч на Торино.

Колку и да го неќам џовинко мислам дека двајцата со Вучко не смеат во пакет да се продат. Еден од нив мора да седи.

Пак не се договориле за Огбона

- Според пишувањата на Тутоспорт, Артуро Видал го обнови договорот со Јувентус до 2018 година со што ги реши сите дилеми околу можниот трансфер во Минхен. Платата на Чилеанецот ќе биде зголемена од 2,7 на 4 милиони евра по сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom