Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па дај најди ја на англиски, или на италијански сеедно, се отепав вчера барајќи ја :(

La vera gara tra noi e le milanesi sarà tra chi arriverà prima: noi a mettere la terza stella, loro la seconda
Gianni Agnelli

на англиски не знам кај да се најде:)

Капитен и вистински лидер е !! :)

Баш ги следев последниве два натпревари на Франција со Турција и Узбекистан. Дечкото игра како Пирло+Виеира на теренот, какви топки само дели на децана што трчаат околу него...Се гледа дека Пирло го поднаучил нешто :coffee:

Најдобрите одбрани на Супермен за оваа сезона :love:

Во взаемен интерес им е и нив да не си тргаат инаети. Ако Рамадани навистина се заканил дека ќе го искористи Љаич во преговорите тогаш ова можи да прерасни и во негов бојкот на фиорентина. Се на се треба да си најдат разумен компромис. Свесен е дека љубичастите се трошење време за Јоветич а Рамадани сака максимално да ја искористи неговата кариера.

Капак на се прочитав нешто дека фиорентина се плачеле оти немале средства за Гомез :icon_mrgr:

кај го прочита тоа жити се,дај постирај да видиме
проблемот е финансискиот фер плеј а не немање пари ;)

Во взаемен интерес им е и нив да не си тргаат инаети. Ако Рамадани навистина се заканил дека ќе го искористи Љаич во преговорите тогаш ова можи да прерасни и во негов бојкот на фиорентина. Се на се треба да си најдат разумен компромис. Свесен е дека љубичастите се трошење време за Јоветич а Рамадани сака максимално да ја искористи неговата кариера.

Капак на се прочитав нешто дека фиорентина се плачеле оти немале средства за Гомез :icon_mrgr:

се знае дека еден ќе си оди. Дали Љаич за 15м или Јоветич за 30 м за да се обезбедат пари за Гомез. Нема шанси и Љаич и Јоветич да останат во Фиорентина. Не се прашува Рамадани за ништо туку кој ќе биди побрз. Дали Милан со Љаич или Јуве со Јоветич. Реално поверојатно е да се продаде Љаич бидејќи има утше 1 година договор, а Јоветич уште 3, ама во време на арапски богаташи ништо чудно да се најде некој да искешира 30 м за Јоветич и сите заебани на крајот

Џенова и Торино се договориле за Имобиле. Овој договор се сметал како клучен за тоа дали Огбона ќе заврши во Јуве.

Се очекува утре Марота да има повторна средба со челниците на Торино на која средба ќе се финализира договорот.

се знае дека еден ќе си оди. Дали Љаич за 15м или Јоветич за 30 м за да се обезбедат пари за Гомез. Нема шанси и Љаич и Јоветич да останат во Фиорентина. Не се прашува Рамадани за ништо туку кој ќе биди побрз. Дали Милан со Љаич или Јуве со Јоветич. Реално поверојатно е да се продаде Љаич бидејќи има утше 1 година договор, а Јоветич уште 3, ама во време на арапски богаташи ништо чудно да се најде некој да искешира 30 м за Јоветич и сите заебани на крајот

Со Љаич е комплицирана работата за разлика со Јоветич .Љаич има договор уште 1 година ,извесно е дека нема да го продолжува и ке гледаат да го продадат .Јоветич ако не оваа година ке го продадат некоја следна бидејки има повеке години договор .

Разгледувам нешто низ кајганава, шетам низ темите и забележувам една работа. Сум стигнал до 999 постови. Епа ајде си велам малку да се потсетам како стигнав овде, па веќе со овој пост ќе имам 1000. Нема подобро место за јубилејот отколку во оваа тема :D. Овде се зачленив некаде кон средината на Јануари, тоа ќе му дојде безмалку пред 6 месеци. Ајда малку математика сега. Точната дата на регистрација на форумот ми е 15ти. Така да ова ми е точно 175ти ден, ова ќе ми биде 1000 мислење, така да му доаѓа дека 1000/175 дава 5.7 или приближно 6 мислења дневно. Ако не се лажам најголемиот дел ми се во оваа тема.
Па така со нови успеси на Јуве, да стигнам до уште една илјадарка и се ќе биде во ред :).

Разгледувам нешто низ кајганава, шетам низ темите и забележувам една работа. Сум стигнал до 999 постови. Епа ајде си велам малку да се потсетам како стигнав овде, па веќе со овој пост ќе имам 1000. Нема подобро место за јубилејот отколку во оваа тема :D. Овде се зачленив некаде кон средината на Јануари, тоа ќе му дојде безмалку пред 6 месеци. Ајда малку математика сега. Точната дата на регистрација на форумот ми е 15ти. Така да ова ми е точно 175ти ден, ова ќе ми биде 1000 мислење, така да му доаѓа дека 1000/175 дава 5.7 или приближно 6 мислења дневно. Ако не се лажам најголемиот дел ми се во оваа тема.
Па така со нови успеси на Јуве, да стигнам до уште една илјадарка и се ќе биде во ред :).
Го освежи фан клубов мора да се признае (y)

Ајде ајде уште мн мн :) не дека јас мн активен сум али што е тука е :)

кај го прочита тоа жити се,дај постирај да видиме
проблемот е финансискиот фер плеј а не немање пари ;)

Абе нафаташине купуваат ли купуваат, вие се засекиравте за ферплејот, ке помисли човек 200 милиони сте искеширале летово за играчи :P

Последниве денови нема никакви вести за трансвериве... па барем една шпекулација да пишаа маме им ебам

Последниве денови нема никакви вести за трансвериве... па барем една шпекулација да пишаа
Еве ти најнова, Јуве се распрашувал кај Селино, Претседателот на Каљари за Астори. :) Нека увидат Торино дека Огбона не е единствениот, и да не се дозволат уцени кога веќе преговорите се во напредна фаза.

Видал, заедно со Меси на каверот на FIFA 14

1004074_442690375829652_202198126_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom