Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Boakye! The Juventus owned youngster scores the winner in the 85th for Ghana U20 vs Portugal.

Си гази малиов,осеќам ќе го предводи нападов за некоја година

Јас осеќам дека како и сите млади играчи кои се на 50-50 договори или позајмени ќе се помајат низ мали клубови и ќе бидат искористени во некои трансфери.

Да бе за тоа беше во репрезентацијата...

Џовинко беше во репрезентацијата. Што значи, дека беше јак во Јуве оваа сезона?

Ако судиш каков играч е некој според тоа дека го викнале во репрезентацијата, а не според тоа како игра тогаш далеку си од правиот пат.

Јас осеќам дека како и сите млади играчи кои се на 50-50 договори или позајмени ќе се помајат низ мали клубови и ќе бидат искористени во некои трансфери.

Ќе видиме, не мора да значи,се зависи како ќе се покаже во Серија А следниве сезони и како ќе се развива како играч.Има 20 години,игра добро и за репрезентацијата,беше повикан и за сениорите,а ќе го видиме и сезонава во Сасуоло како ќе игра..Доста поразличен тип на играч е и од Имобиле и од Габиадини

Премиера на 25 август :нинџ:
1013410_556059884439857_1452329842_n.jpg

Продаен е првиот дрес од бендтнер хахаха
--- надополнето: 4 јули 2013 во 04:43 ---
Продаен е првиот дрес од бендтнер хахаха

Која утакмица е ова и која сезона ? Кога сме играле со црвени ја ич не памтам :cenzura:

Аман бе човек, од кога го пратиш Јувентус? o_O

Овие дресови ни беа втора варијанта во сезоната 2005/2006. Е сега според коментаторов, чим го спомнува Маркиони, значи дека ова е во Серија Б, на дуелот со Пескара, значи овие тогаш биле трети дресови.

Del_Piero_2cs.jpg

--- надополнето: 4 јули 2013 во 06:10 ---
Не верувам дека Наполи понудиле пари за Огбона. Ми се чини некоја глупост.

Мислам дека е време Марота побрзо да ја заврши работава со Огбона, еве веќе еден месец преговараат, и секогаш по состаноците излегуваат насмеани, а договор никаков. Можда ова со Наполи е шпекулација, ама мајко му стара, сигурно другите тимови нема да чекаат до 2 септември да преговараме со Огбона. Некој ќе понуди 2-3 милиони повеќе, овој Каиро ќе се полакоми и потоа ништо од договорот. Јас сваќам дека таму се градски ривали, ама ова е веќе претерано, дај му таму 10 милиони + Имобиле и фала, чао, пријатно.
--- надополнето: 4 јули 2013 во 06:10 ---
Не верувам дека Наполи понудиле пари за Огбона. Ми се чини некоја глупост.

Мислам дека е време Марота побрзо да ја заврши работава со Огбона, еве веќе еден месец преговараат, и секогаш по состаноците излегуваат насмеани, а договор никаков. Можда ова со Наполи е шпекулација, ама мајко му стара, сигурно другите тимови нема да чекаат до 2 септември да преговараме со Огбона. Некој ќе понуди 2-3 милиони повеќе, овој Каиро ќе се полакоми и потоа ништо од договорот. Јас сваќам дека таму се градски ривали, ама ова е веќе претерано, дај му таму 10 милиони + Имобиле и фала, чао, пријатно.

Di Marzio

L'intervento a "Speciale calciomercato" di Gianluca Di Marzio, giornalista di tuttomercatoweb, desta grande interesse per il mercato della Juventus. "A breve si vedranno le parti per Immobile e Ogbonna nel definire il tutto tra Juventus, Torino e Genoa. La trattativa riprende oggi, la sensazione è che per il ritiro di Chatillon Antonio Conte avrà a disposizione l'attuale difensore del Torino". Ottima notizia per Conte e la squadra che si ritroverebbero il forte difensore azzurro pronto a rinforzare il già ottimo reparto difensivo bianconero.

Ај некој нека преведе, многу е тешко да разбереш преку Google Translate. Ми се чини дека денес ќе се заврши работата за Огбона (y)

La respondo al "Speciala transporto merkato» por Gianluca Donis Marzio, ĵurnalisto Tuttomercatoweb, afero de granda intereso por la merkato de Juventus. "Baldaŭ vi vidos la partojn por Building kaj Ogbonna en difinanta ĉio inter Juventus Torino kaj Genova. Intertraktadoj rekomencis hodiaŭ, la sento estas ke por la retiro de Châtillon Antonio Conte havos la nuna Torino defendanto." Bona novaĵo por Earl kaj la teamo kiu trovus sin forta defendanto blua preta plifortigi la jam bonega defenda unueco Juventus

Responsen på "Special overgangsmarkedet" av Gianluca Di Marzio, journalist Tuttomercatoweb, en sak av stor interesse for markedet for Juventus. "Snart vil du se delene for Bygg og Ogbonna i å definere alt mellom Juventus, Torino og Genova. Forhandlingene gjenopptas i dag, er følelsen av at for tilbaketrekking av Chatillon Antonio Conte vil ha dagens Torino forsvarer." Gode ​​nyheter for Earl og teamet som ville finne seg en sterk forsvarer blå klar til å styrke den allerede utmerket defensiv enhet Juventus

Di Marzio

L'intervento a "Speciale calciomercato" di Gianluca Di Marzio, giornalista di tuttomercatoweb, desta grande interesse per il mercato della Juventus. "A breve si vedranno le parti per Immobile e Ogbonna nel definire il tutto tra Juventus, Torino e Genoa. La trattativa riprende oggi, la sensazione è che per il ritiro di Chatillon Antonio Conte avrà a disposizione l'attuale difensore del Torino". Ottima notizia per Conte e la squadra che si ritroverebbero il forte difensore azzurro pronto a rinforzare il già ottimo reparto difensivo bianconero.

Ај некој нека преведе, многу е тешко да разбереш преку Google Translate. Ми се чини дека денес ќе се заврши работата за Огбона (y)

Ди Марцио

Јавувањето за "Speciale calciomercato" на Џанлука Ди Марцио, новинар на tuttomercatoweb е од голем интерес за трансфер пазарот на Јувентус. " Во скоро време ќе се решат договорите за Имобиле и Огбона и ќе се најде решение меѓу Јувентус, Торино и Џенова. Преговорите продолжуваат денеска, впечатокот е дека кога кога ќе се собере тимот на Јуве за подготовките во Chatillon Конте ќе го има на располагање моменталниот дефанзивец на Торино". Одлична вест за Конте и за тимот кој ќе го имаат квалитетниот италјански дефанзивец, подготвен да го засили веќе одличниот дефензивен црно-бел сектор.

Јас толку знам, евентуално и на англиски да го преведам, ама ако ти е потребно на повеќе јазици, еве го имаш Нигерот и не ме замарај мене :P

Ди Марцио

Јавувањето за "Speciale calciomercato" на Џанлука Ди Марцио, новинар на tuttomercatoweb е од голем интерес за трансфер пазарот на Јувентус. " Во скоро време ќе се решат договорите за Имобиле и Огбона и ќе се најде решение меѓу Јувентус, Торино и Џенова. Преговорите продолжуваат денеска, впечатокот е дека кога кога ќе се собере тимот на Јуве за подготовките во Chatillon Конте ќе го има на располагање моменталниот дефанзивец на Торино". Одлична вест за Конте и за тимот кој ќе го имаат квалитетниот италјански дефанзивец, подготвен да го засили веќе одличниот дефензивен црно-бел сектор.

А да не знаеш кога почнуваат подготовките за новата сезона? Одприлика да знаеме до кога е рокот да го донесат Огбона :icon_lol:

Па подготовките почнуваат на 12 јули мислам...

Зулијани пишува дека Јуве и Сампдорија ги завршиле преговорите за Заза и Габиадини.
50% од Габиадини ќе одат на Сампдорија, а Заза ќе дојде во Јуве плус 2 милиони евра.

Е, сега не знам што сака да каже, дали Јуве ќе добие или ќе плати 2 милиони. Оти вака е напишано:
Manolo si trasferisce in blucerchiato in comproprietà, alla Juve Zaza più due milioni di euro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom