Која утакмица е ова и која сезона ? Кога сме играле со црвени ја ич не памтам
Аман бе човек, од кога го пратиш Јувентус?
Овие дресови ни беа втора варијанта во сезоната 2005/2006. Е сега според коментаторов, чим го спомнува Маркиони, значи дека ова е во Серија Б, на дуелот со Пескара, значи овие тогаш биле трети дресови.
--- надополнето: 4 јули 2013 во 06:10 ---
Не верувам дека Наполи понудиле пари за Огбона. Ми се чини некоја глупост.
Мислам дека е време Марота побрзо да ја заврши работава со Огбона, еве веќе еден месец преговараат, и секогаш по состаноците излегуваат насмеани, а договор никаков. Можда ова со Наполи е шпекулација, ама мајко му стара, сигурно другите тимови нема да чекаат до 2 септември да преговараме со Огбона. Некој ќе понуди 2-3 милиони повеќе, овој Каиро ќе се полакоми и потоа ништо од договорот. Јас сваќам дека таму се градски ривали, ама ова е веќе претерано, дај му таму 10 милиони + Имобиле и фала, чао, пријатно.
--- надополнето: 4 јули 2013 во 06:10 ---
Не верувам дека Наполи понудиле пари за Огбона. Ми се чини некоја глупост.
Мислам дека е време Марота побрзо да ја заврши работава со Огбона, еве веќе еден месец преговараат, и секогаш по состаноците излегуваат насмеани, а договор никаков. Можда ова со Наполи е шпекулација, ама мајко му стара, сигурно другите тимови нема да чекаат до 2 септември да преговараме со Огбона. Некој ќе понуди 2-3 милиони повеќе, овој Каиро ќе се полакоми и потоа ништо од договорот. Јас сваќам дека таму се градски ривали, ама ова е веќе претерано, дај му таму 10 милиони + Имобиле и фала, чао, пријатно.