Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam za vas Juventashi , no jas go sakav toj Juventus mn , ne deka ovoj ne go sakam :D , ama vo toj pocnav da se zalubam , i bea tie sto jas sum deneska fan na Juve . Iako Juventus Stadium e daleku podobar , jas go sakav Delle Allpi , kakva atmosfera od Ultrasite samo , imashe mnogu rivalstvo , ne deneska so ovoj eban Napoli .

66909_461002280633093_810160146_n.jpg

Koga gostuvavme na primer kaj Parma kolku samo trema imav , haha , kaj Peruggia , Messina , Brescia , Piacenza.

Bea dobri stari vreminja , sto nema da se vratat nikogash... a i dresovite TOOOOOOOOP... i den denes go imam dresot na Del Piero , SONY MINIDISC :love: kolku samo sum go nosel na skolo hahah :D

Ne znam za vas Juventashi , no jas go sakav toj Juventus mn , ne deka ovoj ne go sakam :D , ama vo toj pocnav da se zalubam , i bea tie sto jas sum deneska fan na Juve . Iako Juventus Stadium e daleku podobar , jas go sakav Delle Allpi , kakva atmosfera od Ultrasite samo , imashe mnogu rivalstvo , ne deneska so ovoj eban Napoli .

Koga gostuvavme na primer kaj Parma kolku samo trema imav , haha , kaj Peruggia , Messina , Brescia , Piacenza.

Bea dobri stari vreminja , sto nema da se vratat nikogash... a i dresovite TOOOOOOOOP... i den denes go imam dresot na Del Piero , SONY MINIDISC :love: kolku samo sum go nosel na skolo hahah :D

Овој не го знам, но мене некако најдобар ми е оној од 2002/2003, бидејќи тоа е тимот кој ќе го паметам засекогаш, заедно со она проклето финале на Олд Трафорд...
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 01:35 ---
Утре сигурно од почеток ќе започне Џовинко, а до него во нападот ќе игра еден од Анелка или Квалјарела.

Овој не го знам, но мене некако најдобар ми е оној од 2002/2003, бидејќи тоа е тимот кој ќе го паметам засекогаш, заедно со она проклето финале на Олд Трафорд...

Веројатно за овие дресови збориш, едни од најдобрите дресови на Јуве некогаш направени. Штета што никогаш не го земав овој дрес, а се би дал да го имам.А и вторите тогаш беа добри.
article-2276712-005FE90E00000258-177_632x410.jpg

Последен дрес што ми се свиѓаше е овој, последниве две години првите дресови не ми прават мерак.
C_27_photogallery_2902_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_8_immagine.jpg

Ова ќе биде најверојатно стартниот состав

45676_567772903247640_497117546_n.jpg

Абе Поли на лето 100% доаѓа кај нас или не? Дека имаше гласини дека сме го откупиле ама оваа сезона ќе останел во Сампдорија, па на лето кај нас се селел.

Составот е добар. Мора да се победи на овај натпревар. Особено што по едно коло играат на Сао Паоло во Неапол, и дотогаш едноставно не смее да се намали разликата во бодови.

Кога зборуваме за дресовите сезоната кога настапувавме во серија Б беа едни од нај убавите дресови воопшто што сме ги имале некогаш.Исто така ми се допаѓаа од сезоната 96/97 со сони логото :).

Е вака треба, да се се*ат противничките голмани, а не само да го имаат The Match of the Lifetime!
Време беше да се даде гол.

Уште утре ако киксне Наполи ќе биде топови :icon_lol: А за на Сао Паоло ич не се секирам, момците знаат да изиграат јако кога е најпотребно ..

Абе Поли на лето 100% доаѓа кај нас или не? Дека имаше гласини дека сме го откупиле ама оваа сезона ќе останел во Сампдорија, па на лето кај нас се селел.
Доаѓа договорот сеуште важи помеѓу Сампдориа и Јуве иако не ги доставија документите на време во Јануари па затоа немаже официјализација но Марота и новиот председател и ДС на Сампдорија изјавија дека тоа не менува ништо и дека Поли е практично играч на Јуве

Малце попретпазливо у напад нека играат, 6(1 гратис досуден) офсајди направија. На ништо не личи ова.
И Мики да го пофалиме малце, добар е.:D
Изгледа црногорското у него уште спие.

Вучинич или ќе ја усере сам или нема да го прочитаат, сакам Анелка да влезе да ги раздрма малку :sneaky:
Бране вика Вучинич еден од подобрите поединци се слуша ли бре тој, една асистенција што дае и толку беше од него.

Вучинич или ќе ја усере сам или нема да го прочитаат, сакам Анелка да влезе да ги раздрма малку :sneaky:
Бране вика Вучинич еден од подобрите поединци се слуша ли бре тој, една асистенција што дае и толку беше од него.

Стево е, не е Бане. Ја сум за малоно да излезе, се удави по офсајди, а и ништо посебно не прави.

Малиов одма да демантира :vozbud:

Погбааааа! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom