Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.056
- Поени од реакции
- 90.773
Честито победа,горе доле заслужено малу имавте среќа,али ипак заслужено.Инаку ме интересира,дали уште мислите,дека матри не е добар шпиц за јуве?
Матри кога е во одлична форма може во било која екипа да успее... ама проблемот е кога ќе го фати кризата, па тогаш очите ќе ти фатат катаракта и инфекции додека го гледаш како се влечка на терен.
За Натпреварот :
Немам зборови, порано мислев дека Конте може само да ги мотивира играчите, денес сватив дека е ум дечкото, не е ни чудо што на млади години ја изгубил косата
, Бонучи на ниво, Касерес и Пелусо играа ко Келини и Асамоа, средината царска немам зборови, посебно Маркизио и Лихт, мило ми е што Матри си ја враќа формата во која беше, а оној Вучиниќ иако постигна гол уште ми се влечка на терен. Криво ми е Анелка што не доби повеќе минутажа на натпреварот, а можеше и асистенција да направи, но Маркизио не го прочита добро.Оној Марота со капана личи на Велештумпф...
Респект, сега одиме на гости кај Рома, и цела среќа што нивната форма е за никаде, па ќе може да се комбинира некако со играчите

--- надополнето: 13 февруари 2013 во 09:13 ---
Марота го гушка и му вика на Де Чеље радувај се додека можеш дете, следна сезона леташ у Гросето![]()
И тогаш Ештон го вади 5 годишниот договор од џебот што го потпиша благодарение на Марота... И замисли му ја фацата тогаш на Бепе
Ештон ни е идниот капитен ,какво продавање какви бакрачи
,али ипак заслужено.Инаку ме интересира,дали уште мислите,дека матри не е добар шпиц за јуве?
Со кој памет бе?