acermk
лавот во сенка
Шампионот на Италија со практично ниедно засилување од јануарскиот преоден рок....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa e toa ostanavme so Peluso,Anelka i nekolku kupeni mladiciEpa ajt nazdravje bricenje
![]()
И Лацио заради истата причина не успеа да довде еден играч, само не ми текнува на неговото име...Juventus je za 3 miliona € i 2 mlada fudbalera dogovorio kupnju polovine ugovora Andree Polia. Međutim, dokumenti nisu predani na vrijeme i na ljeto će biti ozvaničen dogovor između Sampdorie i Juventusa. Sky Sport tvrdi da, bez obzira na kašnjenje, nema dilema o tome da će Poli igrati za Juventus od iduće sezone.Не ги доставиле на време документите хахахааха.....се шпекулира дека Верати му дал збор на Ањели дека кога ке се враќа во Италија тоа ке биде во Јувентус .Ако се знае дека има голема можност да замине на лето од ПСЖ тоа би било одлично засилување .Што се однесува до Поли мислам дека нема потреба бидејки и така имаме добар среден ред ,само играчот може да грее клупа .
Што се попаливте по Икарди бе?![]()
стварно и не знам ... ај нас шо не лажат со него пошо покрај роки , дечкот ни изгледа ко роналдо. вие барем немате таков проблем со љоренте
И Лацио заради истата причина не успеа да довде еден играч, само не ми текнува на неговото име...
"Паднал"Пајтим Касами од Фулхам во Пескара...трансферот не се остварил бидејќи паднал интернетот во хотелот кај што се прават сите трансфери во Италија![]()